Megveszem!
Kánya Kata

Kánya Kata

Párkapcsolati szakértő www.kanyakata.hu
Kánya Kata a társkeresés legismertebb hazai szakértője. Rádiós műsorát milliók hallgatták esténként a 90-es években. Könyvei több tízezer példányban kelnek el hetek alatt. Népszerűsége töretlen, mivel igazán a lényeges pontokra tud rátapintani minden párkapcsolati kérdésben. Legújabb könyve most exkluzívan csak a Lélekpillangó csomagban érhető el, ez a könyv a Te ágyad mellett is ott kell, hogy legyen!

Kánya Kata - Nem jó egyedül? Segítség társkeresőknek

Kánya Kata a társkeresés legismertebb hazai szakértője. Rádiós műsorát milliók hallgatták esténként, könyveit sok tízezrek vásárolták meg az elmúlt évtizedekben. Ez az új könyve csak a LélekPillangó csomag részeként elérhető. Szerezd meg, hogy Rád találjon a Boldogság!

Bedő Imre

Bedő Imre

Férfiak klubja www.ferfiakklubja.hu
Bedő Imre a Férfiak Klubjának alapítója és vezetője. Magyar közgazdász, üzletember, vállalkozási stratéga. Rengeteget utazott, Európán kívül bejárta Kínát, Tibetet, Nepált, Indiát, Pakisztánt, Dél-Koreát, Thaiföldet. Később Ázsia, Közép-Amerika és Észak-Afrika jelentős részét is. Számos nagy cég vezetője volt. A Férfiak Klubjának mára több mint 100.000 támogatója, tagja van, céljuk hogy a Nők és a Férfiak szerepei helyére kerüljenek.

Bedő Imre - Férfi-hiány

A Férfiak a Férfiasságot vajon kitől tanulják? Benned vagy a párodban megvan az ősi Férfi erő? Ha eddig keresni kellett, most megtalálhatjátok! Ez a könyv abban segít hogy helyére kerüljön a napjainkban elnőiesedett férfi társadalom, és az igazi aktív teremtő férfi erő jelenjen meg a Te párkapcsolatodban is, mely védelmező mint egy oroszlán és pozitív energiáival egy szeretettel teli új világot teremt!

Kriston Andrea

Kriston Andrea

Egészségtanár www.intimtorna.hu
Kriston Andrea oktató, tréner. Az intimtorna módszer megalkotója, a Kriston Intimtorna módszer létrehozója és aktív oktatója. Intimtorna: Kriston Andrea saját módszeréhez kreálta ezt a szóösszetételt, és 2004-ig védjegyoltalmat is kapott a kifejezés használatára. Több könyv szerzője, oktat a felsőoktatásban, és számos helyen tart előadásokat. Legújabb könyve most a Lélekpillangó csomag része.

Kriston Andrea - Szex - érzelmek - tabuk 77 intim kérdés és válasz

Az intimitás sokkal több, mint szex. Az érzelmek a szexben is fontosak. A tabuk a teljességben megélt szexben és a tiszta érzelmekben dőlnek le. Hogy érheted el ezt? Magyarország legismertebb intim szakértőjének könyvéből kiderül, hogyan legyen a párkapcsolatodban intenzíven jelen a tiszta és érzelmileg is feltöltő szexuális energia.

Dr. Mészáros Ádám

Dr. Mészáros Ádám

Párkapcsolati mediátor A szerző weboldala
Jogász, bejegyzett párkapcsolati tanácsadó. Pároknak, házaspároknak segít úgy kezelni párkapcsolati problémákat, ahogy az minden fél számára a legjobb. A Békében együtt, a Boldogan egy férfival. De hogyan?! és a Viszlát féltékenység! című oktató anyagok szerzője. Anyagai emberismereti, kommunikációs témákat is átfognak. Küldetése, hogy minden magyar pár és házaspár kapcsolata a harmónia és a szeretet irányába haladjon.

Dr. Mészáros Ádám - Párkapcsolat fájdalom nélkül

Párkapcsolat nem létezik konfliktusok nélkül. A kérdés csak az, Te hogyan kezeled ezeket? A téma hazai legismertebb szakértőjétől egy könyv arról, amit tenned kell azért, hogy a konfliktusokból ne veszekedés hanem harmónikus beszélgetés legyen, amire nem a tányértörés hanem az ölelés és a csók teszi a koronát. A békés és nyugodt kapcsolatra vágyók kedvence lesz ez a könyv az idei Lélekpillangó tudáscsomagból.

Gelsei Gernadett

Gelsei Gernadett

Addiktológus, konzultáns www.gelseibernadett.hu
Gelsei Bernadett az egyetlen magyarországi Gary Chapman instruktor. Az 5 szeretetnyelv, mely világsikerű könyv és a párkapcsolatok jó működéséhez ad kiváló útmutatót, magyar trénere és tanítója. Abban hisz, hogy a változáshoz ki kell tudnunk lépni a saját komfortzónánkból. Minden krízis, nehézség, probléma ezt próbálja megtanítani és megláttatni velünk.

Gelsei Bernadett - Az 5 szeretetnyelv a boldog párkapcsolatban

Ismered az 5 szeretetnyelvet? Mindenkinek más a szeretetnyelve, és nagyon nem mindegy, melyiken beszélsz a párodhoz! A nagy sikerű nemzetközi író, Gery Chapman magyarországi instruktorának könyvét szintén megtalálod az idei tudáscsomagban - ismerd meg a szeretetnyelveket úgy, ahogy erről még soha nem olvastál! Külön fejezet a társfüggőségről!

Vida Ágnes

Vida Ágnes

Pszichológus, író, blogger www.gazdagmami.hu
Vida Ági országosan ismert blogger, blogját több 10.000-en olvasnak naponta, hírlevelét 120.000 anyuka követi, online tanfolyamain évente közel 5000 anya vesz részt. 2008-ban elindította a Gazdagmami.hu oldalt, amelyen keresztül anyáknak segít otthonról, a gyerekek mellől vállalkozást indítani. Rendszeresen publikál szaklapokban, ad interjút televízióban és rádióban, vagy előadóként konferenciákon. HVG Goldenblog díjat kapott, Babapszichológia című könyve, rögtön a könyves sikerlisták élére került. Új könyve most a Lélekpillangó 2016 csomagban érhető csak el!    

Vida Ágnes - Párból család

Amikor megérkezik a Gyerek, a párból család lesz és minden megváltozik! Hogyan tudod a szerelmet megtartani és átalakítani egy még erősebb érzéssé ebben az új felállásban? Amikor már nem Férfi és Nő, hanem Anyuka és Apuka néz egymásra. Hogy lehet ezt úgy megélni, hogy a szerelem megmaradjon, sőt fokozódjon? Ez a könyv erről szól!

Lélekpillangó

Lélekpillangó

Exkluzív kiadvány 2017 www.lelekpillango.hu
A Lélekpillangó mozgalom célja a Boldogság terjesztése a világban. Ahogy a pillangó egyetlen szárnycsapással képes változást elérni, a Lélekpillangóhoz csatlakozott több mint 100.000 facebook rajongó és több tízezer elégedett vásárló is képes vidámabb, boldogabb és értékesebb életet élni, és a környezetében ezt a gondolatot elültetni hogy sok-sok emben életében jelenlen meg a mosoly és minél több örömteli pillanat!

Lélekpillangó SZERELEM

Exkluzív könyv végig színes és fényes papírra nyomva. Tartalmazza a Lélekpillangó meséjének folytatását, továbbá a Lélekpillangó Életműdíj jelöltjeinek és szerzőinek bemutatását és exkluzív írásokat a 3 jelölttől: Dr. Czeizel Endre, Gobbi Hilda és Dr. Veress Pál tollából. Csak a Lélekpillangó csomagban kapható!

Szerelemlakatok - 7 szerelmes szemelvény

Ebben a könyvben hét ismert szerző, blogger, író szólal meg. Szabó Péter motivációs előadó, Balogh Béla író, Némethi Erika Tündérszív blogger, Papp Máté az Astroworld tulajdonosa, Ölvedi Réka rádiós műsorvezető és tréner, Gáspár Kati a Harmonettől és Steiner Kristóf színész, műsorvezető írtak hét olyan témában, mely a szerelemről, nőiségről, a kapcsolat új formáiról és azokról a dolgokról, amikről nem szokás beszélni. Vajon melyik titkos lakat nyit ki Nálad egy új ajtót a boldogság felé?

Vásárlói vélemények

"Pozitív az összbenyomásom, ill. jó érték-ár arányban volt a csomag."

"Azt gondolom ebben a kiadványban minden benne van ami a "siker"-hez kell. Aki ez alapján nem boldogul az újabb kiadványokkal sem fog."

"Nagyon sokat segített önmagam megismerésében. Ilyen sokrétű könyvet nem lehetett egyben és ilyen kedvező áron megvásárolni korábban."

Postázási adatok

(Azt a címet kell megadni, ahová a futár a csomagot szállíthatja!)

  • Csak számot adj meg, kötőjel és egyéb jelek nélkül pl.: 06301234567


  • Az arannyal számozott exkluzív példány elfogyogyott.Ha a Lélekpillangó csomag kapcsán további kérdésed lenne, kérjük, nézd meg a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt!


Tovább az ellenőrzéshez