A Lélekpillangó meséje

A Lélekpillangó átváltozásának felemelő története naponta érkezik meg hozzád. A mese harmóniába hozza életed minden lényeges területét, szerelmet, boldogságot, bőséget, és egészséget teremt számodra.
Ismerd meg a mesét és segítségével a Pillangó Titkát!

Mai történet

Naptár

A mai napon Santiago de Compostela katedrálisának homlokzatán két színpompás pillangó ült. Hajnalban érkezett ide egy idős zarándok, leült a padokba, és csak jelen volt. nem tett semmit, nem akart semmit, nem vágyott már semmire, nem volt benne egy szemernyi se már abból az elszánásból, amivel elindult. Egyszerűen tudta, hogy az egész jól van ahogy van, úgy van ahogy lennie kell és mit sem számít valójában, s mégis mennyire nagyon fontos is.

Tovább olvasom

Kérem a Lélekpillangó meséjét!

Feliratkozom

Lélekpillangó boldogságmutató

Közösség egy boldogabb világért!

Eredmény

Hogy érzed magad most?

1
2
3
4
5


Szeretnél egy ilyen szép Lélekpillangót a facebook profilképed aljára? Akkor tedd ki egyetlen gombnyomással! Azok jele ez, akik már felismerték szívükben a Lélekpillangó aranycsillámát... innen megismerjük egymást ;) Add tovább!

Lélekpillangó Életműdíj - szavazás

Szavazatoddal segíts eldönteni, ki kapja meg 2015-ben a Lélekpillangó életműdíjat!

A díjat 2012-től minden évben egy olyan nagy gondolkodó, szellemi fáklyavivő kaphatja meg, akinek életművét halála után is fontos ismerni, gondozni, ápolni!

Fontos, hogy az egyes jelöltekre egy személy csak egyetlen szavazatot tudjon leadni. Ezért a szavazáskor e-mail címmel regisztrálva lehet leadni voksunkat a háromból egy jelöltre.

Figyeld a Pillangó jelét!

Eddig 2012 szavazat érkezett, szavazz te is!

Biegelbauer Pál

Biegelbauer Pál

Tanár,előadó,író, volt katolikus pap, természetgyógyász. A Fényadás megalkotója.

Tovább »
Szavazok
Janikovszky Éva

Janikovszky Éva

Író, költő, szerkesztő, József Attila- és Kossuth-díjas gyermek- és ifjúsági könyvek írója.

Tovább »
Szavazok
Hofi Géza

Hofi Géza

Kossuth-díjas és kétszeres Jászai-díjas humorista, színművész, érdemes és kiváló művész...

Tovább »
Szavazok
A szavazás állása végig titkos, ám minden teliholdkor és újholdkor bepillantást engedünk az eredményekbe, a győztes személye pedig májusban, a Lélekpillangó Boldogságnapon derül ki.


Lélekpillangó - Boldog iskolák program

Középiskolai tanárok jelentkezését várjuk!


A Pillangó Titka 2015

A Pillangó Titka 2015

Az alábbi adatok elküldésével megrendeled a Lékekpillangó 2013. évi csomagját, melyet március 18-tól folyamatosan postázunk a megrendelések függvényében. Kérjük nézd át az adataidat, hogy biztos jó helyre menjen a küldemény!
Gratulálunk a döntésedhez és köszönjük, hogy a Lélekpillangó csomag megvásárlásával támogatod az Életműdíj jótékonysági alapját!

Hamarosan megjelenik a 2015. évi csomag, melyben még több izgalmas meglepetés vár Rád, mint az előző években!

Gyere és iratkozz fel, hogy az elsők között értesülj a Lélekpillangó titkáról.

 

Pillangós szép napot kívánunk!

Érdekel


Vásárlói vélemények

"Nagyon sokat segített önmagam megismerésében. Ilyen sokrétű könyvet nem lehetett egyben és ilyen kedvező áron megvásárolni korábban."

"Nagyon örültem, hogy végre egy csomagban megvásárolhatóak voltak ezek az anyagok, és nagyon sok hasznos, érdekes, jól használható információ van benne, és pont azok a témák, amik nagyon érdekelnek."


Lélekpillangó videók