A Lélekpillangó különleges csomagja 2012

Magyarország legelső óriás-tudás-csomagja!

A 100.000 Ft-nál is értékesebb tudáscsomag 28 tréner, író, előadó termékét rejti! A csomagban lévő anyagok egy része kifejezetten a Lélekpillangó tudáscsomag számára készült, máshol nem kapható! Egész évre elegendő önismereti tudás egyetlen csomagban. Benne például az Időforrás c. anyag, mely önmagában drágább, mint a teljes csomag ára, és még 27 további termék is benne van!!!

Rendeld meg MOST, az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes!

Ára: 19.000 Ft

(kifutó termék, újra gyártva nem lesz!)
1.
Balogh Béla

Balogh Béla

Író www.baloghbela.hu
Balogh Béla élete és munkássága olyan tapasztalásokhoz vezette őt, melyek kaput nyitottak a materializmuson túli világba. Több tudományág kísérleteinek összevetésével jutott arra a következtetésre, hogy az ember nem pusztán anyagi lény, akinek a halálával beköszönt a sötétség és véget ér az élet. Könyveiben, kutatásaiban áthidalja a spiritualizmus és a fizika közti vékony határvonalat. Nemcsak elméletben adja át tudását, hanem meditációs CD-ivel segíti olvasóit a tudás gyakorlatba átültetésében. Neve nagy tekintélynek örvend, konferenciákat, előadásokat tart országhatáron innen és túl, a spirituális érdeklődésű olvasók mellett fizikusok, orvosok, pszichológusok, pszichiáterek és tanárok is befogadó közönséggé váltak az általa közvetített új világképre.

Termék ára 2 000 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Fénymeditáció + Határtalan Siker (kivonat)

Hanganyag (MP3) és E-book (PDF)

Lehetsz nagyon okos, rendelkezhetsz akár 180-as IQ-val, lehetsz nagyon művelt és tájékozott, sőt, akár nagyon gazdag is, egy idő után fel fogod ismerni, hogy mindez messze nem elég a boldogsághoz. Szeretet nélkül az életed sivár, és az anyagi világ minden bősége sem képes ezt az űrt betölteni. A boldogság egyetlen úton - nem az elméden, hanem a szíveden keresztül – érhető el. A Fénymeditáció a szívedben élő Fényt, az isteni szikrát, a szeretet-magot erősíti, és segít, hogy végre elérd azt, amire mindenki vágyik.
A Bioenergetic kiadó felajánlása a meditáció mellé Anthony Robbins: Határtalan Siker című könyvének kivonatos e-változata.

2.
B. Nagy Magdolna

B. Nagy Magdolna

Életvezetési tanácsadó, DNS terapeuta ezoterikustanacsok.hu
Egyéni konzultációit főként vezető beosztásban lévők és vállalkozók veszik igénybe, hogy a mai felgyorsult világban kiegyensúlyozott életet élhessenek. Segíti a rossz párkapcsolatok megszüntetését, és az ideális társ megjelenését, oldani a különböző problémák miatt elakadt élethelyzeti blokkokat, a stabil anyagi helyzet megerősítését, és a jólét növekedésének az akadályait oldja. Mivel ennek oka a családi mintában, a tanult szokásokban, és traumákban keresendő, ezért ilyenkor DNS koordinációt végez. Megkeresi, hogy hol vannak a kliens életében olyan blokkolt életszakaszok amelyek miatt beragadt élethelyzetben van. Oldja, a családi háttérben megbújó blokkoló energiákat, és segít aktiválni a támogató energiákat.

Termék ára 4 400 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Pénz, Párkapcsolat, Szex. Mindhármat szeretnéd?

E-book (PDF)

Te is megélheted a Pénz - Párkapcsolat – Szex gyümölcsöző hármasát, ha megfelelően tudod összeválogatni ehhez a szerelem konyhájában az összetevőket. Gyakorlati útmutatókkal segítek Neked, hogy felismerd azokat a hitrendszereket, energiákat, amelyek akadályozzák vágyaid megvalósulását. Rámutatok, milyen eszközöket használj, hogy beinduljanak a bőséget teremtő energiák. Így több pénzed lehet a pénztárcádban, és a folyószámládon is!
Megmutatom, milyen buktatókat kerülj el, ha boldog párkapcsolatban szeretnél közben élni, és ehhez hogyan éld meg saját nemed szépségét.
Mivel a hangsúly a mai felgyorsult világban a gyors megoldások felé terelődik, ezért úgy állítottam össze a Pénz - Párkapcsolat – Szex e-bookot, hogy abban rövid, de gyorsan használható megoldásokat is találj.
3.
Carla Galli

Carla Galli

NLP Master www.carlagalli.hu
A Lélekpillangó barátja, mert olyan sorsfordító változásokat képes elérni mások életében, amelyek nem csak az egyénre, de egész közösségekre kihatnak. Hipnoterapeuta, szervezetfejlesztési tanácsadó, számos önismereti könyv és publikáció szerzője. A kijevi kínai iskolában érettségizett, ahol alapos ismereteket szerzett a keleti filozófia alapelveiről. A '90-es évek közepétől executive coaching során először alkalmazta a Neurolingvisztikus Programozást (NLP) és kifejlesztette a cégeknek szóló Preventív Mentális Fittness programot, amely a mai MentalWellness® program alapja. Azóta is a paradigmaváltás, az önismeret, az Emocionális és Szellemi Intelligencia fejlesztése, a Self Branding adja céges munkái módszertanának vezérfonalát. 2004 óta alkalmazza a rendszer- és struktúraállítást mind a privát-, mind a céges szférában, segítséget nyújt a problémák felderítésében és megoldásában. A 90-es években társszerzőként működött közre a Nulladik Típusú Találkozások c. tévéműsorban. Legutóbbi könyve a "Ki fizeti a révészt?" -című, néhány hónap alatt hiánycikké vált a könyvesboltokban. 

Termék ára 2 390 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Mély Belső Változás - Mesterkód kurzus

Hanganyag (MP3) és E-book (PDF)

A kreatív tudatosság és a tudatos figyelem máris közelebb visz minket a megoldáshoz.

„Ismerd a gondolataidat, mert azok szabják meg szavaidat,
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet,
Figyelj a tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat,
Változtasd a szokásaidat, mert azok szabják meg jellemedet, és
Tudj, a jellemed az - ami szabja meg a sorsodat.”

A Mesterkód program forradalmian új megközelítése a személyiség fejlesztésének. A kód lényege, hogy a résztvevők a két és fél nap folyamán tudatosan dolgoznak a tudatalattival. Nem csak felszínre hozzák mindazt, ami eddig rejtve volt, hanem elkezdik átprogramozni a gondolkodásukat, és ezzel a rezgésüket, melytől az életük új fordulatot vesz. Nem csak feloldják az addigi problémákat, hanem rögtön a helyére programozzák az új kódot is, ezzel saját életük teremőjévé válnak.

4.
Dr. Darnel Christian

Dr. Darnel Christian

Tréner www.darnel.hu
A szeretet kommunikálható! Hatással lenni önmagadra és másokra, hatással lenni a környetezedre ez belső és külső harmóniát teremt. A nevem Christian és egy szén alapú, kétlábú életforma vagyok. Itt élek a 3. sziklán a Naptól, egy kihülő félben lévő Földön. Ez az otthonom. Valahogy szeretem itt a "légkört". 70% víz vagyok, ami rokonít a bolygómmal, mivel a Föld felszíne is 70% víz. A fizika jelenlegi állása szerint az anyag (Te és Én beleértve) 99% üres tér és 1% valami, ami ömagában 99% szintén üres tér és 1% valami és így tovább. Ez a helyzet errefelé. Nincsenek titkaim, kivéve az élet értelmét - ami röviden annyi, mint öröm a jelenben és szeretet ebben a pillanatban. Itt és most (hogy nehogy eltévedj). Bárki, aki az ellenkezőjét állítja, az vagy hazudik, vagy nem tudja miről beszél. Mi mást mondhatnék magamról? Szeretem a jó bort, a lovakat és a rock and rollt. Ja, még valami. Sajátos hobbim, hogy megmondjam Neked, Veled kapcsolatban az igazat és ráébresszelek a fent említett titokra.

Termék ára 4 500 HUF

Lélekpillangó csomag része!

A Lényeg!

Videó (film)

Ha már voltál Darnel Programon, akkor a varázs átjön az első pillanattól. Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy megtapasztald az első, és azóta is a legmeghatározóbb magyar személyiségfejlesztő trénert, amint munkája lényegéről beszél. A DVD élménye pozitív hatást eredményez életed és kapcsolataid minőségére!

5.
Szabó Péter

Szabó Péter

Tréner www.sikerterkep.hu
Szabó Péter motivációs előadó, tréner. Az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője, a Sikertérkép tréningsorozat megalkotója, és Brian Tracy hanganyagainak kizárólagos magyarországi kiadója. Dolgozott árokásóként, pincérként, majd kemény, kitartó munkával eljutott egy sokak által irigyelt pozícióba: több mint 1500 ember munkáját irányította. Akkor jött rá, hogy teljesen más az, amire legbelül vágyik, ezért elkezdett azzal foglalkozni, ami az igazi boldogságot jelenti számára: saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva segíti az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (Ausztráliában, Kanadában, Szerbiában, Romániában, és Szlovákiában is). Emellett rengeteg időt tölt gyönyörű feleségével és két csodálatos gyermekével. Kedvenc témája az Önbecsülés. Sokszor hallhatjuk tőle azt a kérdést, hogy Mit mondasz magadnak, amikor a tükörbe nézel? Véleménye szerint azokban a pillanatokban eldől, hogy mennyire leszel sikeres és boldog az életben.

Termék ára 2 500 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Lásd a végét!

Audió hanganyag (MP3)

Hajlamosak vagyunk a mindennapi hajszánk áldozatául esni, végigrohanni az életünkön, és csak az utolsó pillanatokban gondolkozunk el igazán, hogy tényleg csak ennyi volt az egész?
A jó hír az, hogy van lehetőségünk tenni ez ellen, ha a monoton mindennapok között megállunk, és megkeressük életünk valódi küldetését, annak érdekében, hogy érezhessük igazán élünk!
Ezen a hanganyagon olyan kérdéseket találsz, amelyek ebben a keresésben lesznek majd segítségedre. Ne feledd, ÉLNI jöttünk a Földre, nem pedig lakni!

6.
Szalay Ádám

Szalay Ádám

Tréner www.sikerkod.hu
Televíziósként a Napló főszerkesztőjeként és riportereként ismerheted. A Titok című filmből ismert Jack Canfield tanítványa 2009. óta. A Sikerkód című tréning és előadás sorozat megalkotója, mellyel az ország minden sarkába eljutott már, több mint 2500 hallgató végezte el a Sikerkód alaptanfolyamot fantasztikus eredményekkel. A Lélekpillangó barátja, mert olyan szemszögből tudja megmutatni neked saját magadat, hogy képes lehess sikerre vinni elképzeléseidet! 

Termék ára 2 490 HUF

Lélekpillangó csomag része!

A siker 10 lépése

Videó (film) és munkafüzet (PDF)

Legyen szó anyagi bőségről, személyes boldogulásról vagy éppen egy romantikus párkapcsolat megalapozásáról – a sikerhez vezető út megtanulható!

A közérthető pontokba szedett videó tréning ezt az utat mutatja be lépésről lépésre. A könnyűszerrel elsajátítható stratégiák és technikák alkalmazását három, erőteljes gyakorlat is segíti.

7.
Pongor-Juhász Attila

Pongor-Juhász Attila

Üzleti motivációs előadó pja.hu/lelekpillango
Pongor- Juhász Attila vagyok, üzleti motivációs előadó, értékesítési tréner és vezetői coach, a Milliomos Észjárás Rendszer megalkotója és a Pongor Publishing Üzleti Bestseller Könyvkiadó alapító-ügyvezetője. A küldetésem: "2014. december 31-ig 100.000 magyar emberhez eljuttatni és megtanítani számukra a gazdaggá válás tudományát és a milliomos észjárást Magyarország határain belül és kívül."

Termék ára 3 950 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Gondolkodj és Gazdagodj!

Audió hanganyag 4 CD (MP3)

Hangos útmutató az anyagi siker eléréséhez. Napoleon Hill világsikerű műve a Gondolkodj és Gazdagodj! nyomán, annak gyakorlati alkalmazását megkönnyítő technikákkal és példákkal kiegészítve.

8.
Szathmáry L. Miklós

Szathmáry L. Miklós

Író, Quantum Balance szakértő kvantumszemlelet.hu
A mély önismeret egyik legszuggesszívebb szószólója, aki példával is elöl jár. A Bizonytalanság biztonsága c. könyv szerzője, és a „Kvantum – Tükör” önismereti és intuíciófejlesztő rendszer megalkotója. A világ legkülönbözőbb helyein tanult és dolgozott, például Wales, Egyiptom, Andalúzia, vagy Törökország. Végzettségét tekintve történelemtanár, és biztonság és védelempolitikai szakértő, melyen belül békekutatásra szakosodott. Hatással volt rá a szufi misztika, a kvantumfizika és a Quantum Balance Módszer (QBM) ami a test, elme és a tudat kiegyensúlyozásán alapuló harmonizáló eljárás.

Termék ára 2 490 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Gyógyítani, változtatni, gyarapítani a Quantum Balance Módszer segítségével

Könyv (PDF)

A könyv megmutatja, hogyan lehetsz képes a tudatosságod növelésére, és a Test – Elme – Tudat egyensúly létrehozására. S miért érdekelhet ez téged? Mert az Élet az egyensúlyról szól. Arról, miként hozz létre harmóniát önmagadban, s ezzel a világodban. Hiszen ez a kulcs a tudatos teremtéshez, legyen szó egészségről, párkapcsolatról, spirituális kiteljesedésről, vagy éppen az anyagi bőségről. Használd a könyvet gyakorlatban, s meglátod, megjelenik életedben minden, amire szükséged van a Boldogsághoz. Hiszen az már Benned van, csak elfelejtetted…

9.
Kellemen Monika Ésha

Kellemen Monika Ésha

Az AHA pszichológia megalkotója www.esha.hu
Amit tanít az egy szóval a sorsjobbítás mindazoknak, akik készen állnak elfogadni, hogy a sikeres boldog élethez tiszta szív és valódi hajthatatlan szándék szükséges. Ésha már több mint 18 éve segít az embereknek. Keleti meditációs és transzcendentális tudását ötvözi a nyugati racionális nézetekkel. Egyik legfőbb munkája az AHA PSZICHOLÓGIA online kurzus. Évente vezet tűzönjárás és izzasztókunyhó szertartásokat, intenzív megvilágosodás elvonulásokat, számtalan saját önismereti módszert hozott létre, mint pl. a Születési Energia és Életfeladat rendszert, és különböző sorskönyv terápiás technikákat. Két éve fókuszáltan tart pénz és bőség orientált spirituális tréningeket is. Ésha arra buzdít, hogy használd a forrásaidat, és indulj el a boldog kibontakozás útján!

Termék ára 4 500 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Hogyan használd a jövőmágnest?

Videó (előadás)

Ebben az anyagban egy hallatlanul izgalmas témával fogsz találkozni. Megtanulhatod, hogyan érd el azokat a dolgokat vágyakat amit igazán szeretnél. Biztosíthatlak, ha követed az itt tanultakat, az eredmények már csupán néhány hét alatt, megjelennek. Ez a program eltünteti a mentális blokkokat, kitisztítja a gondolkodásod és növeli az élet iránti szereteted, lelkesedésed.
Mindannyian a szívünkben egy álommal születünk, te is így születtél. Ha még nem azt éled, akkor megmutatom neked, az oda vezető utat és ehhez gyakorlatokat adok a kezedbe.
A múlt tapasztalatai, hiedelmei hínárként csavarodnak gondolataid köré. Azonban ha figyelmesen hallgatod ezt az anyagot, ki tudod magad szabadítani, s képes leszel arra ha igazán akarod, hogy éld az álmod, ne csak álmodd. A vágyott jövő már holnap megtörténhet veled, ha tudod, hogyan használd a jövőmágnest. Már ma húzd közelebb magadhoz boldogságod!

10.
Csillagvirág

Csillagvirág

Tanító és gyógyító www.csillagviragos.hu
A csoda akkor érkezett meg az életembe, amikor 2,5 éve megismerkedtem a Bowen Technikával. A test intelligenciája a biztosíték arra, hogy minden negatív folyamat, ami elindult, pontosabban, amit elindítottunk a testünkben visszafordítható. Nyújtom a kezem azok felé, akiknek az én tudásommal, energiámmal segíthetek, irányt mutathatok a gyógyuláshoz vezető úton. Könyveket írok, napindító pozitív gondolatokkal segítek szellemi úton, meditációimmal a tudatalattiban lévő folyamatokat segítem és a Bowen Technikával a testi egyensúly megteremtésében tudok segíteni. 2014-ben elindítottam egy Egyensúly Életmód Programot ami kulcs egy egészséges, boldog élethez. A hit ereje, csillagmagasságig repít fel Téged... csak indulj el önmagadban, hogy megtaláld a Lelked mélyén! Mottóm: "Egészséges testben, mosolyog a Lélek"

Termék ára 3 000 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Gyógyító Forrás - Meditáció

Audió hanganyag (MP3)

Gyógyító Forrás Meditáció. Meditációk a gyógyuláshoz. Meríts a gyógyító forrás vizéből! Hangolódj rá az egészség hangjaira. 30 perces meditáció Csillagvirággal.

11.
Szikszay Csaba

Szikszay Csaba

Master coach www.tudatosan.hu
Számos cég és magánember mester coach-a. A www.tudatosan.hu című blogján osztja meg tudását. 2011-ben jelent meg első könyve, Ugródeszka címmel. Az első kiadás hihetetlen sikerrel, 2 hónap alatt elfogyott. Többszörös magyar és európai karate bajnok, 72-szer állhatott dobogóra, néha olyan helyzetekből, mely sokak számára megmagyarázhatatlan volt. A szerencsével és tehetségével hozták párhuzamba sikereit, de benne már akkor is tudatosult, hogy szerencse és tehetség nincs. Minden, amit elérsz, csak rajtad múlik!

Termék ára 4 500 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Milyen vagy egy coach szemében?

Videó (interjú)

Hatalmas a nyomás és elvárás társul a legapróbb beosztás mellé is. A stressz szintje az egekbe szökik és képtelenek vagyunk a munkánkat tökéletesen ellátni. Figyelmünk többet foglalkozik azzal ami nincs, mint azzal ami van. Vannak elvárások és teljesítendő feladatok, de ezek néha olyan nagynak tűnnek, hogy bénítóak, passzívvá tesznek.

Mivel foglalkozol inkább? Coachként lehetőséget látok minden felelősségben és teljesítendő feladatban. Mert elismerést akkor kapsz, ha vannak teljesítendő feladatok és felelősséget vállalhatsz a teljesítményeidért.

Ez a rövid riportfilm, megmuatja, hogy mindenkiben ott vannak azok a képességek, amik hozzásegítenek téged is ahhoz, hogy tökéletesen végezhesd a munkád. Mindegy, hogy vezető vagy beosztott vagy, képes lehetsz a stresszes helyzeteket a saját előnyödre fordítani és a legjobban profitálni, mind érzelmileg, mind anyagilag.


12.
Dr. Mészáros Ádám

Dr. Mészáros Ádám

Párkapcsolati mediátor A szerző weboldala
Jogász, bejegyzett párkapcsolati tanácsadó. Pároknak, házaspároknak segít úgy kezelni párkapcsolati problémákat, ahogy az minden fél számára a legjobb. A Békében együtt, a Boldogan egy férfival. De hogyan?! és a Viszlát féltékenység! című oktató anyagok szerzője. Anyagai emberismereti, kommunikációs témákat is átfognak. Küldetése, hogy minden magyar pár és házaspár kapcsolata a harmónia és a szeretet irányába haladjon.

Termék ára 3 100 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Hogyan lendítsük ki a kapcsolatunkat a hullámvölgyekből?

E-book (PDF)

Mi tehetsz, ha könnyen dühös, bánatos, ideges vagy szomorú leszel egy-egy konfliktushelyzetben?
Mi a sértődés leghatékonyabb ellenszere?
Helyre lehet hozni egy megromlott kapcsolatot? Ha igen, hogyan?
Mi a teendő, ha a pároddal eltávolodtatok egymástól?
Ebből a tanulmányból megismerheted azokat a gyakorlati párkapcsolati tanácsokat és konfliktus-kezelési módszereket, amelyek abban segítenek, hogy a pároddal sikeresen megbirkózhassatok a kisebb-nagyobb krízisekkel és hullámvölgyekkel.

13.
Vida Ágnes

Vida Ágnes

Pszichológus, író, blogger www.gazdagmami.hu
Vida Ági országosan ismert blogger, blogját több 10.000-en olvasnak naponta, hírlevelét 120.000 anyuka követi, online tanfolyamain évente közel 5000 anya vesz részt. 2008-ban elindította a Gazdagmami.hu oldalt, amelyen keresztül anyáknak segít otthonról, a gyerekek mellől vállalkozást indítani. Rendszeresen publikál szaklapokban, ad interjút televízióban és rádióban, vagy előadóként konferenciákon. HVG Goldenblog díjat kapott, Babapszichológia című könyve, rögtön a könyves sikerlisták élére került. Új könyve most a Lélekpillangó 2016 csomagban érhető csak el!    

Termék ára 3 996 HUF

Lélekpillangó csomag része!

A Személyiségtípusok és nevelés - Játékos babaismeret

Audió hanganyag (MP3)

A Személyiségtípusok és nevelés - Játékos babaismeret című előadás felvételéből megtudhatod:

-Hogyan épül fel a személyiség?
-Miért van jelentősége az első 5 évnek a személyiség kialakulása szempontjából?
-Mi az a 3 féle alapvető személyiségelmélet, aminek révén könnyebben megértheted magadat és a gyermekedet is?
-Hogyan használhatod a különféle személyiségelméletekben tanultakat a gyermeked nevelése során?
-Hogyan fejlődik a gyermek személyisége a csecsemőkortól kamaszkorig, mire kell odafigyelned?

14.
Antal Béla

Antal Béla

Alapító-főszerkesztő www.tminfo.hu
Harminchét éves, két gyermek édesapja. A Transzcendentális Meditációt (TM) 1992 óta gyakorolja, 1993-tól egészen a mai napig aktívan részt vesz a Maharishi Védikus Tudományok hazai népszerűsítésében. 2000. júliusában indította útjára a TMinfo.hu weboldalt – az első, meditációval és tudományos tudatkutatással foglalkozó tematikus hírportált. Nevéhez köthető a 2007-ben alapított internetes VédaRádió is.

Termék ára 2 390 HUF

Lélekpillangó csomag része!

A Teljesség jegyében: Ősrégi védikus tudások a modern kor emberének

E-book (PDF)

Béla a LélekPillangó jótékonysági kezdeményezéshez Maharishi Mahesh Yogi tanításaival járult hozzá: kiadványunkban a TM-ről, a Maharishi Ájurvéda gyógyászati rendszeréről, valamint a Jóga és a Jóga-szútrák autentikus értelmezéséről olvashatnak. A könyvben hasznos táplálkozási tanácsok vannak, egy egészségesebb életért!

15.
Boér Tamás

Boér Tamás

Professional coach, motivációs tréner www.sikertervezes.com
A multinacionális vállalatok világában eltöltött több mint tíz év után váltott humán területre. Angliában szerzett "Professional Coach" diplomát, azóta küldetésének él, mely így szól: "Segíteni ügyfeleimnek, hogy személyes fejlődésüket előtérbe helyezve, az egyéni belső erőforrásaik maximális mozgósításán keresztül lelkesedéssel érjenek el kiemelkedő eredményeket." Több könyv szerzője, rendszeresen tart személyiségfejlesztő képzéseket, motivációs tréningeket, előadásokat.

Termék ára 2 490 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Sikertervezés I. - az anyagi bőség filozófiája

Könyv (PDF)

Mindegy, hogy alkalmazottként építesz karriert, vagy saját vállalkozásodat vezeted, az anyagi gyarapodásnak vannak szabályszerűségei, melyeket Boér Tamás kendőzetlenül tár az olvasó elé.

  • Mi az a 11 kulcsszó, ami meghatározója az anyagi bőségnek?
  • Mi az igazi bőség?
  • Miért nem szabad elsősorban "a pénzért" dolgozni?
  • Több pénz jobb életet jelent? Vagy pont fordítva van?
  • Mi az anyagi és nem anyagi bőség ok-okozati összefüggése?


Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre kap választ az olvasó ebből a könyvből.
A szerző a hazai viszonyok között szerzett személyes tapasztalata teszi igazán értékessé ezt a könyvet.

16.
Kreutz Zsolt

Kreutz Zsolt

Értékesítési tréner www.profiertekesites.hu
Eleinte azt hittem, hogy az optimizmus arról szól, hogy bármi történik velem, én jókedvűen állok hozzá, és a folyamatos mosolygás a kísérője. Persze ez túl azon, hogy természetellenes volt, másokat is idegesítettem vele. Hosszú út vezetett el odáig, amikor már okosan tudtam élni a "rám bízott" felelősséggel, és a környezetem nagyobbik része ezt jól vette. A többiek pedig lecserélődtek. Hiszen a régi panaszkodó negatív emberek már nem tudtak velem mit kezdeni. Ma már tudom, hogyan kell megtalálni a helyes középutat. Mit kell megváltoztatni, és mi az, amit el kell fogadni. És sokszor van hozzá bölcsességem is, hogy el tudjam dönteni, melyikkel állok szemben.

Termék ára 3 800 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Az üzleti kommunikáció és az értékesítés haszna a mindennapokban

Audió hanganyag (MP3)

Az eladás művészetét mindig, minden percben műveljük, amikor magunkat adjuk a másiknak. Nem minegy azonban, hogy a másik ember hogyan "veszi meg" azt amit nyújtunk neki. Hiszen mi magunkat adjuk... Vajon akkor kinek szól a visszautasítás? Hogyan őrizhető meg az önbizalom és a helyes önértékelés az élet hatalmas vásárterén? Azoknak akik gyűlölik az eladás minden formáját, és azoknak akik ebből akarnak - még jobban - élni!

17.
Kereszty András György

Kereszty András György

A Tudatosság Iskolája A szerző weboldala
A Tudatosság Iskolájának alapítója, és vezető tanára, előadásaiban ötvözi az ősi bölcseleteket és a modern tudományt. Kineziológusként, asztrológusként, energetikai gyógyítóként, csontkovácsként és szellemi tanítóként szolgálja az embereket. Munkája során használja a hagyományos Kineziológiai tudományt, a Mandala-gyógyítást, az AFT-t (Attractor Field Therapy), az Asztrológiát, a Chiropraktikát, a Kapcsolatteremtő Gyógyítást és egyéb alternatív gyógyászati rendszereket. A Lélekpillangó barátja, mert iskolájában egyetemleges tudást ad át egyszerűen és sokak számára érthetően. 

Termék ára 7 000 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Tudatos szex és szerelem

Videó (előadás)

Hogyan lehet tudatos a szerelem? Hogyan erősödhet a testi öröm? Hogyan lehet tudatos a szex? Minden a szexről és a szerelemről, ami közelebb visz minket egy magasabb minőégű élethez.

18.
Gánti Bence

Gánti Bence

Pszichológus integralakademia.hu
Transzperszonális és integrál szemléletű pszichológus. A budapesti Integrál Akadémia alapító elnöke és igazgatója, és a kaliforniai International Center For Wolrd Spirituality vezetőségi tagja. Nemzetközi útjai során  meditációs elvonulásokon vett részt távol-keleti kolostorokban (Burma, India, Thaiföldön), és az Amerikai Egyesült Államokban, Ken Wilbernél, az integrál pszichológia megalkotójánál, és Stanislav Grofnál, a transzlégzés megalkotójánál tanult. Trénerként Oroszországban, Bulgáriában és az Egyesült Államokban is tanít.

Termék ára 1 990 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Kelet-nyugat szintézise: integrál pszichológia

E-book (PDF)

Globális integráció a lélektanban és spiritualitásban! Szeretnéd tudni, hogyan lehet a keleti tanok lényegét és a nyugati pszichológia ismereteit könnyen és integráltan megismerni? Eleged van, hogy szanaszét kell összeszedegetni az egymásnak ellentmondó tudást, és káosznak látod a pszicho-spirituális tudásvilágot? Több millióan követik ma már világszerte az integrál szemléletet, amely rendet tett és globális eligazodást biztosít a lélektan és spiritualitás világában. Ha ezt megismered, akkor egy életre szóló rend alakul ki benned, megérted az emberek működését, fejlődési szintjeit, az önmegvalósítástól, a spiritualitáson át, a lelki zavarokig. Ha komolyan veszed magadat és a klienseidet, minőségi és szinvonalas úton járó és szolgáltató szeretnél lenni, akkor ezekről tudnod kell.

19.
Palacskó András

Palacskó András

Előadó, tréner www.tudatosteremto.hu
Vallásbölcseletet, buddhista filozófiát tanult. Három fő módszerrel segíti a hozzá fordulókat: Elengedés, Kapcsolatteremtő Gyógyítás, és a Mátrix Energetika. A Kvantummágus Képző megálmodója és megvalósítója. Vallja, hogy a határtalan játék vezet túl az élet korlátain, megmutatva a világ illúzió voltát. Módszereit azoknak ajánljuk, akinek elege volt az erőlködésből. A Lélekpillangó barátja, mert vallja, hogy egy ponton túl, ha megéled a bőséget, egyszerűen adni kezdesz, mert rájössz, rajtad keresztül nyílik meg a csatorna az egész világnak!

Termék ára 5 000 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Spirituális partnerkapcsolat

Hét részes videó sorozat és E-book (PDF)

Egy könyv, meglehetősen markáns nézőpontból a spiritualitásról, és a partnerkapcsolat kérdésköréről. Továbbá egy hét részes videó sorozat az elengedésről:
1. Mi az elengedés? Hogyan csináljuk?
2. A hiány elengedése
3. Önértékelés
4. A múlt elengedése
5. Egység. Akarom? Nem akarom?
6. Kontroll. A másik elengedése
7. Megfelelés

20.
Halász Alexandra

Halász Alexandra

Grafikusművész, író, előadó www.lelek.tv
Muzeológus, művész-tanár, az Enneagram és a Feng Shui szakértője. Két könyve jelent meg eddig: Feng shui és Elemedben vagy? címmel. Rendszeresen tart előadásokat, az interneten és népszerű nagy magazinok hasábjain is sokfelé olvashatóak az írásai.  Számos kiállítása volt már ország szerte. Selyemképeket fest, Zen verses vonalrajzai - melyeket itt bemutat - pedig egy nagy sikerű kiállítás anyagai.  Több díjat nyert művészi fotóival, többek közt a National Geographic különdíját 2011-ben. A Lélekpillangó barátja, mert mélyre ható, szuggesszív írásai, tű-élesen a lényeget megvilágító látásmódja képes alapjaiban megváltoztatni az emberek gondolkodását saját maguk érdekében. 

Termék ára 9 000 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Enneagram - Kilenc sávos autópályán a siker felé

Videó (előadás)

Ebben a filmben megtalálod a használati utasítást magadhoz és a világhoz. A kilenc karakter (és semmiképp nem személyiségtípus) egyikében ott találod a saját titkos, mégis nyilvánvaló működési leírásodat. A leghasznosabb tudás, bárkivel is kelljen kapcsolatot építened a világban! Használd magadon, majd a szomszéd nénivel, a hivatali ügyintézővel, a pároddal, vagy bármely kollégával, ügyféllel való kommunikációdban, s elindulsz a kilenc sávos kivilágított autópályán a siker felé - ám előtte megbizonyosodhatsz róla, hogy te egy igazi luxus versenyautó vagy! Az Enneagram az ősi szúfi tanok esszenciája, amely minden időt túlél, minden embernél működik. Semmiképp nem arra való, hogy skatulyába zárd magad általa! Pont fordítva! Megnyitja a skatulyákat, s szabad rátekintést biztosít magunkra és ezen keresztül az egész világra.
Ajánlom ezt a filmet egy csöndes esti átgondolásra, s arra, hogy megindítson a sikeres élet szupersztrádájához vezető ösvényen!

21.
Csehák Hajnalka

Csehák Hajnalka

Pszichológus www.lelkititkaink.hu
Hiszem, hogy az élet változások sorozata, amelyben egyetlen ember sem kerülheti el a változást. Van, aki elfogadja a változások szükségszerűségét, és van, akivel elfogadtatják azt. Vallom, hogy egy ember akkor találja meg a belső harmóniáját, ha felelősséget vállal a saját sorsa alakításáért, ha elég bátor, hogy észrevegye a hozzá érkező lehetőségeket, és mer is élni azokkal. Tudom, hogy mennyire nehéz szembe nézni a félelmeinkkel, de azt is tudom, hogy amíg nem oldunk meg egy problémás élethelyzetet, addig az élet újra és újra oda fogja tolni az orrunk elé, mintha azt mondaná: „Hé, ezzel a feladattal még adós vagy, addig nem mehetsz tovább, amíg ezt meg nem oldottad”.

Termék ára 3 800 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Párkapcsolati GPS

E-book (PDF)

Az élet talán legrögösebb útja a párkapcsolatoké. Vajon mi ad nekünk eligazítást akkor, ha nincsen térképünk sőt az út maga néha túl göröngyös, kátyúkkal tűzdelt és kaptatón vezet felfelé, így nem is látjuk a horizontot magunk előtt? Jól jönne egy olyan GPS, amely segít eligazodni akkor is, ha szerelmesek vagyunk, de akkor is, ha éppen a kapcsolat nehéz fázisába értünk. Ezt a könyvet azoknak ajánljuk, akiknek eltökélt szándéka, hogy boldog párkapcsolatban szeretnének élni. Nekik talán könnyen fog menni az újratervezés…

22.
Doubravszky György

Doubravszky György

A Bagolyvár könyvkiadó tulajdonosa www.bagolyvar.hu
A Lélekpillangó barátja, mert egyéni életútja példa lehet bárkinek, aki mer nagyokat gondolni, meg meri valósítani álmait. A Bagolyvár könyvkiadó alapítója és ügyvezetője; a Gazdag Papa sorozat és a Cashflow pénzügyi oktatójáték magyar kiadója, az Időforrás című önmenedzselő rendszer megálmodója. Nevéhez kapcsolódik több nagysikerű rendezvény, például a Pénzmágnes, a Frankcsapda, és a Hiteltárulás konferenciák. 2012 végén pénzügyi biztossá jelölték.

Termék ára 19 900 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Időforrás

Hanganyag (MP3) és munkafüzetek (PDF)

IDŐFORRÁS – a szabadság élménye! Hét CD és a hozzá tartozó munkafüzetek első digitális kiadása.
Heti pár perc figyelemért egy szabad életet nyerhetsz; tanuld meg a Mobil szervező használatát a saját tempódban, kényelmesen!
VÉLEMÉNYEK a programról:
"A legtöbb tréning trükköket tanít. Ezeket idővel elfelejtjük, és nem alkalmazzuk. Az Időforrás szeminárium szemléletet ad, ami megváltoztatja életünket." (Parajdi István, www.web-set.hu)
"A Mobil szervezőnek köszönhetően már én is rendet raktam a naptáramban, így egyszerre lehetek szuper mami és üzletasszony." (Langmár Zsuzsanna, www.elevengyerekek.hu)
"A mai nap segített abban, hogy összeszedjem a bátorságom, és szembenézzek a tennivalóim özönével. Mintha sárkányt szelídítenék." (Kajtár-Schneider Krisztina, www.bioenergetic.hu)

Ajándék


Minél többen adakoznak a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlásával a jótékonysági alapba, annál több ajándékkal tudjuk növelni a csomag tartalmát!

Az ajándékokat visszamenőleg mindenki megkapja, aki rendelt! Figyeld az exkluzív ajándékokat!

22 + 1
Mátrai Vanda

Mátrai Vanda

Író, előadó, life coach www.matrainovellak.hu
Bejártam az utat: onnan, hogy baráti társaságban is alig mertem megszólalni, ha rám irányult a figyelem, eljutottam odáig, hogy ma már tréningeket  és előadásokat tartok az álmok megvalósításának mikéntjéről. 2006-ban megszülettek első novelláim, és 2010 őszén megjelent az Álomkatalógus című könyvem, mely másfél év lelki munkájának eredménye. Ez a különös történet mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy megszerezzük az irányítást az életünk felett, hogy ne a régi, gyerekkorban belénk ivódott beidegződések, félelmek és szokások irányítsanak, hanem szabadon tudjuk meghozni döntéseinket. Önfejlesztő tréningjeim során a könyv üzenetét követve a belső szabadság eléréséért dolgozunk.

Exkluzív termék

Pillangó csomagban most ajándék

Öt plusz egy novella

5 felolvasott novella (MP3) és egy írott novella (PDF)

A Pillangó Csomag első ajándéka! Mátrai Vanda 5 saját novelláját olvassa fel a DVD-ken szintén megtalálható ajándék hanganyagokban, és egy további novelláját, ami eddig nem jelent még meg nyomtatásban sehol, kaphatjátok meg ajándékként a Lélekpillangó Csomagban!

Vanda 2010-ben megjelent Álomkatalógus című novelláskötete azoknak szól, akik nem halogatják tovább a felébredést. A könyv átütő sikere miatt már harmadik kiadását éli meg, Vanda története egyben időtálló, és nagyon is aktuális kérdéseket feszeget. Az ajándék novellák pedig igazi csemegék lesznek a Lélekpillangó Csomag vásárlói számára.

22 + 2
Cserményi Csilla flo

Cserményi Csilla flo

Terapeuta www.flo.hu
Kamasz korom óta foglalkoztat az emberi psziché. 2004-ben dúlaként majd’ egy évvel később bábatanoncként a gyakorlatban hasznosíthattam tudásomat, ösztöneimet, intuíciómat.Időközben aquanatal-oktató lettem, majd a watsut tanultam. Később az elme és a lélek iránti szenvedélyem igen mély belső önismereti utakra késztetett, és éveket töltöttem azzal, hogy ne csupán megértsem, mi miért történt és történik velem, de a múltam jelenemre való visszahúzó hatásaitól is szabaddá váljak. Amikor az életem érzelmi, szellemi és anyagi szinten jelentősen javult, így már hitelesen tudtam támaszt adni, akkor képzéseken vettem részt, így terapeutává váltam és kezdtem egyéni terápiát tartani, amit azóta is folyamatosan teszek.

Exkluzív termék

Pillangó csomagban most ajándék

Tisztán látó szerelemben

(PDF)

Ez az írásom olyan emberekhez szól akik jelenleg épp párt keresnek. Ha te épp páratlanul vagy, neked írtam. Akkor is, ha boldogtalan vagy, és másra vágysz. Fogd meg virtuálisan a kezem, és sétáljunk egyet, beszélgessünk. Sok kérdést tartogatok neked, melyekkel világosabbá válik számodra, mit is szeretnél pontosabban, és azt hogyan éred el. Út közben megtanítalak rá, hogyan láss át mások tudattalan rejtőzködésein, az apró csalásokon, melyek később nagyobbakká duzzadnak. Azt is megmutatom neked, te hogyan próbálsz csalni, és elmondom, miért nem éri meg. Ha elakadsz, továbblépési lehetőségeket adok, megmutatom, hogyan tudsz egyre őszintébben, magabiztosabban élni, és valóban megtalálni azt a párt, akivel gazdagítjátok egymást.

22 + 3
Kenéz Tünde

Kenéz Tünde

Térpszichológiai tanácsadó terpszichologia.blog.hu
Sokáig szenvedélyesen kerestem, hogy mi a földi létünk célja. Ma már a "légy a valódi önmagad"-at tartom annak, ami magában foglalja azt is, hogy elfogadjuk és szeretjük is önmagunkat. A kinn és a benn ugyanaz, vagyis külső körülményeink, emberi kapcsolataink, életeseményeink a belső világunk tükörképei, szimbolikus formában. Önismereti trénerként, terapeutaként dolgozom, emellett a Térpszichológia módszerét fejlesztem, tanítom, alkalmazom. Munkám során indiai és szúfi tanításokat, gyakorlatokat ötvözök nyugati módszerekkel, melyet pedagógiai, pszichoterápiás, természetgyógyász, és asztrológiai képzéseken szereztem. Azoknak tudok segíteni, akik készek a belső átalakulásra, és változtatni akarnak, egy ragyogó pillangóvá válni.

Exkluzív termék

Pillangó csomagban most ajándék

Térpszichológia - A környezet testbeszéde

E-book (PDF)

Ebben az írásomban amellett, hogy konkrét ismereteket is olvashatsz a Térpszichológia szemléletmódjáról, elkísérhetsz egy valós konzultációra is. Dőlj hátra egy kényelmes fotelben, és hagyd hogy megelevenedjék a történet, mint gyermekkorod kedvenc regénye.
Mi a Térpszichológia? Kulcs mindahhoz a megismerésre váró ismerethalmazhoz, amelynek egy része tudat alatti, szimolikus és oly szövevényesen kapcsolódik a tudatos tudatunkkal, mint egy kosárnyi összegubancolódott fonál.
Írásommal és a benne lévő esettanulmánnyal elkezdesz másképp látni, magadat másképp érzékelni, ami feltétele annak hogy változtass, vagy megoldást találj egy helyzetre. Hogy reális célokat tűzz ki, felfedezd rejtett erőtartalékaidat, és ami a legfontosabb, szeresd magad. Vedd kezedbe az életed irányítását, éld meg azt, aki már amúgy is vagy!

22 + 4
Kolontár Elvira

Kolontár Elvira

Főszerkesztő (HarmoNet) www.hazateres.net
Gyógyítói és ismeretterjesztői munkámban ötvözöm mindazokat az ismereteket és gyakorlati tapasztalatokat, amelyekkel az életem megajándékozott: a bölcsészkari, természetgyógyászati és spirituális képzéseken elsajátított tudást és technikákat a személyes krízisekből, nehézségekből származó bölcsességgel. Számos gyógymód és önismereti módszer létezik ahhoz, hogy jobban érezd magad, testi-lelki-szellemi síkon egyaránt, csupán meg kell találnod a neked leginkább megfelelőket. Számomra a hagyományos kínai orvoslás módszerei, a fülakupunktúra, a spirituális választerápia, a jóga, a meditáció és az érintésterápia váltak be , ezért leginkább ezeket használom. Végső soron mindegy, milyen utat választasz, ugyanoda térsz majd haza: önmagadhoz.

Exkluzív termék

Pillangó csomagban most ajándék

Egészség és önismeret

E-book (PDF)

Miért leszek egészségesebb, ha megismerem önmagamat? Hogyan tudom jobban érezni és akár meggyógyítani magam pusztán a gondolkodásom megváltoztatásával? Miért nincs egészség betegség nélkül? Hogyan járul hozzá a betegség az egészségünkhöz? Hogyan tudom megfejteni a betegségem üzenetét és válhatok újra egészségessé? Hogyan férhetünk hozzá a saját gyógyító erőnkhöz? Hogyan találhatod meg a saját, legigazabb válaszaidat a nehézségeidre? Egy gondolatébresztő könyv gyógyító szellemi gyakorlatokkal és a betegség üzenetének megfejtésére szolgáló útmutatóval - mindazoknak, akik végre a saját kezükbe szeretnék venni az egészségüket, mert teljes és valódi gyógyulásra vágynak.

22 + 5
Vadas Mihály

Vadas Mihály

Tai Chi és Tao tréner www.taiji.hu
A Színház és Filmművészeti Főiskolán végzett Tv-rendező, korábban az MTV-ben főszerkesztő, programigazgató. Tai Chi-t több mint 20 éve tanul, olyan mesterektől, mint Yang Jwing Ming, vagy Yang Yun, illetve tanít Magyarországon és külföldön is. Több nemzetközi szemináriumot, tábort vezetett, könyvet és videókat adott ki, sokszoros VB, VK, EB győztes és Magyar Bajnok. Mantak Chia Gyógyító Tao rendszerét évek óta tanulmányozza és oktatja. Metafizikát 15 éve tanul Gill Wrightól, ahol a tanárképző kurzust is elvégezte. „Taoista művészetek elmélete és gyakorlata”, „I – Ching”, valamint „Lélek és személyiség” tárgyakat oktat a Mantra Szabadegyetemen. Rendszeresen szerepel televíziókban, publikál, tart előadásokat. Fő tevékenysége kelet és nyugat hagyományait, eredményeit ötvözve egy olyan gyakorlati módszer kidolgozása, amely a legkorszerűbb módon segít a 21. század emberének a személyiségintegrációban, a helyes kapcsolatok kialakításában, a megfelelő tapasztalatok, a „saját élmény” megszerzésében.

Exkluzív termék

Pillangó csomagban most ajándék

Belső Mosoly CD

Meditáció, Dr. Domján Lászóval

"A Belső mosoly című CD- t Vadas Mihály barátommal készítettük (én csak felolvasom a két meditációt), aki 1990. óta tanítja Magyarországon a kínai eredetű tai chi-t (ejtsd: tajcsit) és a taoista gyakorlatokat. A CD-ről – Mihály magyarázó bevezetőit követően – két kivételesen hasznos meditáció hallható. A Belső mosoly meditáció levezeti a feszültséget, energiával tölti fel az egész szervezetet, a lelki béke megfizethetetlen örömét kínálja és közvetlenül is elősegíti szerveink egészséges működését, megbetegedésük megelőzését. A Harmonizáló testlégzés meditáció elvégzése is hasonló pozitív hatásokat produkál, ám ennek során már a kezünkből kiáramló energiát is felhasználjuk testünk állapotának javítására." (Dr. Domján László)

22 + 6
Bagdi Bella

Bagdi Bella

Személyiségfejlesztő előadó www.bagdibella.hu
Bagdi Bella olyan személyiségfejlesztő tréner, aki dalaival tanít. Azokat a tanításokat zenésíti meg, amelyek az ő életére is nagy hatással vannak, és amelyeket megzenésített pozitív megerősítések formájában ad tovább az embereknek. Folyamatosan telt ház előtt koncertezik, dalai egyre több emberre vannak gyógyító, erőt adó, nyugtató és feltöltő hatással. 2010-ben megjelent a Kívánság-kontroll c. könyve, 2011-ben létrehozta a Mental Focus pozitív megerősítések szoftverét, ami több, mint 2000 megerősítést tartalmaz. Számos zenei és meditációs cd-je jelent már meg, amiből a legutolsó, az Egy jó szó, három héten belül aranylemez lett.

Exkluzív termék

Pillangó csomagban most ajándék

Egy jó szó

Zenés pozitív megerősítések (MP3)

Bagdi Bella Egy jó szó c. albuma, amely 3 héten belül aranylemez lett, képes megváltoztatni az érzelmi állapotodat, képes áthangolni, hogy jobban érezd magad, segít ellazulnod és a gyógyulásban is nagy támaszod lehet. Mindezt azért, mert az életedet megváltoztató technikák egyik legsikeresebbikét alkalmazza a dalaiban – a pozitív megerősítéseket. Bella énekeinek kulcsfontosságú jellemvonása az, hogy a dallamukat szinte lehetetlen elfelejteni. Egyszerűen nem tudod kiverni a fejedből. Dalainak az ereje abban rejlik, hogy ezek egyenesen az érzelmeidre hatnak, és azonnal észlelhető pozitív változás áll be a hangulatodon. A pozitív üzenetek pedig a rendszeres hallgatás során elkezdenek a tudatalattidra hatni és ezáltal pozitív hatással lesz egész életedre.


Magyarország legelső óriás-tudás-csomagja!

A 100.000 Ft-nál is értékesebb tudáscsomag 28 tréner, író, előadó termékét rejti! A csomagban lévő anyagok egy része kifejezetten a Lélekpillangó tudáscsomag számára készült, máshol nem kapható! Egész évre elegendő önismereti tudás egyetlen csomagban. Benne például az Időforrás c. anyag, mely önmagában drágább, mint a teljes csomag ára, és még 27 további termék is benne van!!!

Rendeld meg MOST, az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes!

Ára: 19.000 Ft

(kifutó termék, újra gyártva nem lesz!)

Postázási adatok

(Azt a címet kell megadni, ahová a futár a csomagot szállíthatja!)

  • Csak számot adj meg, kötőjel és egyéb jelek nélkül pl.: 06301234567


  • Az arannyal számozott exkluzív példány elfogyogyott.Ha a Lélekpillangó csomag kapcsán további kérdésed lenne, kérjük, nézd meg a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt!


Tovább az ellenőrzéshez