A Lélekpillangó különleges csomagja 2013

19.000 Ft

Magyarország legnépszerűbb tudáscsomagja!

A 100.000 Ft-nál is értékesebb tudáscsomag több mint 30 terméket rejt! A csomagban lévő termékek egy része kifejezetten a Lélekpillangó tudáscsomag számára készült, máshol nem kapható!
Egész évre elegendő önismereti tudás egy csomagban. A csomag tartalmazza a Lélekpillangó társasjáték bemutató változatát, mely 2-4 főig játszható!

Rendeld meg MOST, az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes!

Ára: 19.000 Ft

(kifutó termék, újra gyártva nem lesz!)
1.
Balogh Béla

Balogh Béla

Író www.baloghbela.hu
Balogh Béla élete és munkássága olyan tapasztalásokhoz vezette őt, melyek kaput nyitottak a materializmuson túli világba. Több tudományág kísérleteinek összevetésével jutott arra a következtetésre, hogy az ember nem pusztán anyagi lény, akinek a halálával beköszönt a sötétség és véget ér az élet. Könyveiben, kutatásaiban áthidalja a spiritualizmus és a fizika közti vékony határvonalat. Nemcsak elméletben adja át tudását, hanem meditációs CD-ivel segíti olvasóit a tudás gyakorlatba átültetésében. Neve nagy tekintélynek örvend, konferenciákat, előadásokat tart országhatáron innen és túl, a spirituális érdeklődésű olvasók mellett fizikusok, orvosok, pszichológusok, pszichiáterek és tanárok is befogadó közönséggé váltak az általa közvetített új világképre.

Termék ára 943 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Elkezdődött...
Új Világrend vagy Aranykorszak?

2 db meditáció, hanganyag

Új korszak küszöbén állunk.Az univerzális érvényű régi-új értékrendet felvállalni kevesen merik. Ez a belső konfliktus a külvilágban gazdasági krízisek, természeti katasztrófák és csapások formájában jelenik meg. Békésebb átmenetre csak azok számíthatnak, akik meg tudják teremteni a belső békét, és rá tudnak hangolódni a spirituális értékrendre. Balogh Béla meditációja éppen erre a tudati szint emelkedésre segti azokat, akik naponta életükbe illesztik hallgatását.

Jon Gabriel 200 kilogrammot meghaladó súllyal kezdett bele tudományos kutatásaiba, melynek során felfedezte, milyen fizikai és lelki tényezők indíthatják be testünkben a ZSÍR-programot, melynek hatására a testünk kövér akar maradni. Akinek 5 kilónál nagyobb túlsúlya van, az magától nem tud lefogyni, mert a testének jó oka van, hogy ragaszkodjon azokhoz a kilókhoz. Ha azonban megértjük üzenetét, az elme hatalmával minden diéta nélkül, könnyedén elérjük ideális testsúlyunkat.

2.
B. Nagy Magdolna

B. Nagy Magdolna

Életvezetési tanácsadó, DNS terapeuta ezoterikustanacsok.hu
Egyéni konzultációit főként vezető beosztásban lévők és vállalkozók veszik igénybe, hogy a mai felgyorsult világban kiegyensúlyozott életet élhessenek. Segíti a rossz párkapcsolatok megszüntetését, és az ideális társ megjelenését, oldani a különböző problémák miatt elakadt élethelyzeti blokkokat, a stabil anyagi helyzet megerősítését, és a jólét növekedésének az akadályait oldja. Mivel ennek oka a családi mintában, a tanult szokásokban, és traumákban keresendő, ezért ilyenkor DNS koordinációt végez. Megkeresi, hogy hol vannak a kliens életében olyan blokkolt életszakaszok amelyek miatt beragadt élethelyzetben van. Oldja, a családi háttérben megbújó blokkoló energiákat, és segít aktiválni a támogató energiákat.

Termék ára 4 752 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Együtt- Szeretetben, gazdagságban, egészségben. Egy kis Feng Shuival fűszerezve.

E-book (57 oldal) + pozitív megerősítés kártyák (PDF)

A mai rohanó világban, szinte észrevétlenül távolodnak el egymástól az emberek, a napi gondok, és feladatok miatt. Pedig ha együtt, egymást segítve cselekszünk, akkor sokkal könnyebb az élet mindennapjait is megélni. Ugyanakkor az együtt cselekvés nem csupán a kapcsolatokban játszik fontos szerepet, hanem az önmagunkkal való összhangban. Azok ugyanis, akik összhangban vannak, sokkal könnyebben befogadják az új lehetőségeket, és könnyebben boldogulnak az életben. Ezért fontos a Test, a Szellem, és a Lélek hármas egysége. Hiszen biztos Te is érezted már, hogy amikor tested egészséges, akkor a lelki terhek is elillannak, és amikor lelkileg rendben vagy, akkor a tested egészségét is könnyebb megtartani. A belső egyensúlyod, megteremtését segíti elő, ha otthonodban is megvan a harmónia, mert fontos, hogy kellemes környezetben tudj élni. Ennek megkönnyítéséhez olyan gyakorlati útmutatókat, és pozitív megerősítéseket állítottam össze, amelyek otthonod, vagy akár munkahelyed pozitív energiáit is előtudják segíteni.

3.
Szalay Ádám

Szalay Ádám

Tréner www.sikerkod.hu
Televíziósként a Napló főszerkesztőjeként és riportereként ismerheted. A Titok című filmből ismert Jack Canfield tanítványa 2009. óta. A Sikerkód című tréning és előadás sorozat megalkotója, mellyel az ország minden sarkába eljutott már, több mint 2500 hallgató végezte el a Sikerkód alaptanfolyamot fantasztikus eredményekkel. A Lélekpillangó barátja, mert olyan szemszögből tudja megmutatni neked saját magadat, hogy képes lehess sikerre vinni elképzeléseidet! 

Termék ára 4 667 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Sikerkód Vizualizáció

Hanganyag

Az élsportolók hosszú ideje kihasználják az elme egyik fontos tulajdonságát. Agyunk ugyanis nem képes különbséget tenni az élénken elképzelt belső képek és a külső valóság között. A sportoló lehunyja a szemét és ELKÉPZELI, hogy elsőként fut be a célba, hogy tökéletesen végzi el a talajgyakorlatát vagy éppen berúgja a tizenegyest. Ezeknek a gyakorlatoknak a végére sokszor pontosan annyira elfárad, mintha valóban futott, tornázott, vagy focizott volna. De nem ez a lényeg. Hanem az, hogy a vizualizáció valóban közelebb viszi őt célja megvalósításához.

4.
Dr. Darnel Christian

Dr. Darnel Christian

Tréner www.darnel.hu
A szeretet kommunikálható! Hatással lenni önmagadra és másokra, hatással lenni a környetezedre ez belső és külső harmóniát teremt. A nevem Christian és egy szén alapú, kétlábú életforma vagyok. Itt élek a 3. sziklán a Naptól, egy kihülő félben lévő Földön. Ez az otthonom. Valahogy szeretem itt a "légkört". 70% víz vagyok, ami rokonít a bolygómmal, mivel a Föld felszíne is 70% víz. A fizika jelenlegi állása szerint az anyag (Te és Én beleértve) 99% üres tér és 1% valami, ami ömagában 99% szintén üres tér és 1% valami és így tovább. Ez a helyzet errefelé. Nincsenek titkaim, kivéve az élet értelmét - ami röviden annyi, mint öröm a jelenben és szeretet ebben a pillanatban. Itt és most (hogy nehogy eltévedj). Bárki, aki az ellenkezőjét állítja, az vagy hazudik, vagy nem tudja miről beszél. Mi mást mondhatnék magamról? Szeretem a jó bort, a lovakat és a rock and rollt. Ja, még valami. Sajátos hobbim, hogy megmondjam Neked, Veled kapcsolatban az igazat és ráébresszelek a fent említett titokra.

Termék ára 2 381 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Mit akar a férfi?

Hanganyag - 16 részes

Valószínűleg ez a könyv az egyik leghasznosabb információs forrás számodra, melyet valaha a kezedben tartottál – a műköröm ápolás és a kvantum fizika rejtelmein kívül – ami a férfiakhoz való viszonyodat illeti. Hogy mit tartalmaz? 10 bombabiztos pasimágnes! 20 dolog, amit soha ne csinálj! 20 dolog, amire készülj fel. Hiszen bármilyen nagyszerű vagy bármiben, ha mint nő nem érzed magad értékelve. Viszonylag könnyed stílusa ellenére mély és hasznos információkat tartalmaz. Jack Nicolson mondta egyszer, hogy a nőkkel vigyázni kell, mert erősebbek, mint a férfiak, okosabbak, mint a férfiak és övön alul ütnek. A férfiak ezt érthetően nem mindig értékelik, és igyekeznek kompenzálni mindenféle macho(skodó) trükkökkel, melyre számos példát mutatok a könyvben. Remélem, hogy nemcsak hasznos lesz számodra, hanem szórakoztatni is fog!

5.
Carla Galli

Carla Galli

NLP Master www.carlagalli.hu
A Lélekpillangó barátja, mert olyan sorsfordító változásokat képes elérni mások életében, amelyek nem csak az egyénre, de egész közösségekre kihatnak. Hipnoterapeuta, szervezetfejlesztési tanácsadó, számos önismereti könyv és publikáció szerzője. A kijevi kínai iskolában érettségizett, ahol alapos ismereteket szerzett a keleti filozófia alapelveiről. A '90-es évek közepétől executive coaching során először alkalmazta a Neurolingvisztikus Programozást (NLP) és kifejlesztette a cégeknek szóló Preventív Mentális Fittness programot, amely a mai MentalWellness® program alapja. Azóta is a paradigmaváltás, az önismeret, az Emocionális és Szellemi Intelligencia fejlesztése, a Self Branding adja céges munkái módszertanának vezérfonalát. 2004 óta alkalmazza a rendszer- és struktúraállítást mind a privát-, mind a céges szférában, segítséget nyújt a problémák felderítésében és megoldásában. A 90-es években társszerzőként működött közre a Nulladik Típusú Találkozások c. tévéműsorban. Legutóbbi könyve a "Ki fizeti a révészt?" -című, néhány hónap alatt hiánycikké vált a könyvesboltokban. 

Termék ára 2 762 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Hitek és tévhitek a hipnózisról

Film

Hitek - tévhitek. Annyi hiedelem övezi még ma is a hipnózist! Ugyanakkor a legmodernebb eljárások kapcsolódnak hozzá. Sokan még mindig valamiféle befolyásolásnak tartják, peig a valóság egészen más. Erről a tévhitek övezte, mégis szép és sikeres önismeretet eredményező módszerről beszél a hinpcoaching és a hipnoterápia gyakorlati alkalmazásában is sikeres terapeuta.

6.
Beszeda Gábor

Beszeda Gábor

Lélek TV kreatív igazgató, előadó, szerző www.animarama.hu
A Lélek TV kreatív igazgatójaként ténykedem hétköznapjaimban, mely során tökéletes és teljes sikert élek meg, mint –mondhatni- művész. Mit jelent számomra a művész? Azt a Gábort élem meg ezáltal, aki a teljes szellemi és kreatív potenciálját megélheti s azon roppant ritka emberek közét tartozik, aki valójában azt végzi munkaként, amit hőn áhított álmaiban látott. Riporterként olyan hazai és külföldi előadókkal és tanítókkal, mesterekkel beszélgethetek, akik a Lélekpillangó oldalain is méltán felbukkannak s széles körben ismert hiteles emberek. Videófelvételeket készítek és vágok, reklámokat, televíziós anyagokat gyártok a kreatív megvalósítástól a műsorhoz kapcsolódó zeneszerzésig. Egyszóval valóban teljességgel megélem a bennem rejlő tevékeny művészt.

Termék ára 4 762 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Jól-Lét

Hanganyag (3 CD) meditációkkal

25 nap alatt megszerzed azokat az ismereteket és módszereket, amelyek mindennapos gyakorlásával az Életed kétségkívül a szándékaid szerint alakul, céljaid a saját szemed előtt válnak kézzelfoghatóvá, mélyebb és bensőségesebb kapcsolatba kerülsz Tenmagaddal... ha hajlandó vagy elszántan dolgozni az eredményekért. Olyan gyakorlatokkal várlak a 3 lemezen, melyeket azonnal használhatóvá tehetsz mindennapjaidban. Sok információ a helyére kerül most, minek segítségével gyakorlás közben tapasztalhatod meg a Tudatos Teremtés mikéntjét. Nincs mellébeszélés, nincs késlekedés. Csak Te vagy és a céljaid. És nemsokára találkoztok!

7.
Dr. Mészáros Ádám

Dr. Mészáros Ádám

Párkapcsolati mediátor A szerző weboldala
Jogász, bejegyzett párkapcsolati tanácsadó. Pároknak, házaspároknak segít úgy kezelni párkapcsolati problémákat, ahogy az minden fél számára a legjobb. A Békében együtt, a Boldogan egy férfival. De hogyan?! és a Viszlát féltékenység! című oktató anyagok szerzője. Anyagai emberismereti, kommunikációs témákat is átfognak. Küldetése, hogy minden magyar pár és házaspár kapcsolata a harmónia és a szeretet irányába haladjon.

Termék ára 1 895 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Hogyan lehetünk boldogabbak a párkapcsolatunkban?

Hanganyag és munkafüzet (PDF)

Mi a teendő, ha nem érezzük maximálisan boldognak magunkat a kapcsolatunkban? Hogyan kell kezelni egy kritikus feleséget vagy egy figyelmetlen férfit? Hogyan bírjuk változásra a párunkat abban, ami fontos számunkra? Hogyan tüntethetjük el a mindennapos figyelmetlenséget, érdektelenséget, a vádaskodásokat a kapcsolatunkból? Hogyan veheti át a jó hangulat, a pozitív élmények és a harmónia az irányítást a párkapcsolatunkban?

8.
Palacskó András

Palacskó András

Előadó, tréner www.tudatosteremto.hu
Vallásbölcseletet, buddhista filozófiát tanult. Három fő módszerrel segíti a hozzá fordulókat: Elengedés, Kapcsolatteremtő Gyógyítás, és a Mátrix Energetika. A Kvantummágus Képző megálmodója és megvalósítója. Vallja, hogy a határtalan játék vezet túl az élet korlátain, megmutatva a világ illúzió voltát. Módszereit azoknak ajánljuk, akinek elege volt az erőlködésből. A Lélekpillangó barátja, mert vallja, hogy egy ponton túl, ha megéled a bőséget, egyszerűen adni kezdesz, mert rájössz, rajtad keresztül nyílik meg a csatorna az egész világnak!

Termék ára 2 857 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Bőségtudat - a teremtő tudatosság megélésének eszközei

Hanganyag + E-book

Mi lehet a pénzzel való bánásnak a kulcsa? Mi kell ahhoz, hogy meggazdagodjunk, vagy legalábbis ne küszködéssel töltsük az időnket? Van, aki racionális "evilági" válaszokat keres, van, aki pozitív gondolkodással, isteni segítséggel próbál boldogulni. Mi van, ha a dolog egyszerűbb és kevésbé önáltató? Mi kell, ahhoz, hogy rálelj a bőségtudatra? Mi kell ahhoz, hogy a praktikus világban boldogulj, de kapj egy kis intuitív súgást hozzá? Segítek rálátni a pénz valóságára és a hozzá fűződő viszonyunkra. Ami egyszerű, ám de hatékony eszközöket ad arra, hogy a tudatunkat a hiány működéséből a bőségre hangoljuk.

9.
Nagy Béla

Nagy Béla

Boldogságnagykövet www.nagybela.hu
Nagy Béla vagyok, mérnök, szakközgazdász. A Magyar Tudományos Akadémián dolgoztam, mint fejlesztő mérnök, majd New Yorkban, a Rockefeller Egyetemen.  1994 óta  tevékenykedem a felnőttképzésben, saját tanácsadó cégemben a mai napig  aktív trénerként. Évente átlagosan 100.000.000,- Ft-nyi plusz üzletet  kötnek az értékesítők a tréningjeim után. Mint mérnök, a  működő, gyakorlatias tudás  híve. Előadásaim során jelszavam az  „egyszerűség” . Misszióként azt a küldetést tűztem ki magam elé, hogy megnöveljük   Magyarország boldogságindexét. A kezdeményezés keretein belül szórakoztató showműsor formájában osztom meg tréneri pályám során tanult és gyűjtött tapasztalataimat mindazokkal, akik nyitottak a fejlődésre és boldogabbak akarnak lenni. Célom, hogy 300.000 emberhez eljusson az üzenet: tudsz tenni azért, hogy boldogabb légy.  

Termék ára 3 714 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Boldog gyerek- boldog család

Film (videó)

Idén úgy döntöttünk, együtt szállunk a Lélekpillangóval, hogy üzenetünkkel minél több embert megérintsünk a „mesés kampányon” keresztül. „Könnyen emészthető, annak ellenére, hogy nagyon konkrét, és belegondol az ember rögtön a saját példáiba.” (Sándor Ildikó, Horizont Média Kft., főszerkesztő) „Minden tréningjén, amin részt vettem, a téma kapcsán az ott ülőket vette figyelembe, hogy tökéletes megértést adjon. Amit tanít, alkalmazza is, figyel az emberekre! Szakmai tudása vitathatatlan.” (Oláh János) „Lelkileg és motiváció tekintetében feltölt, energikusabb vagyok. Kristálytisztán látom a teendőimet az adott területen.” (Gyurics Lajos, E-HELP Consulting Kft., ügyvezető)

10.
Takács János István

Takács János István

Tudatalatti detektív, terapeuta, író tudatalatti-detektiv.hu
Több, mint 12 év terápiás gyakorlattal rendelkező okleveles természetgyógyász. Online szakértőként tevékenykedik több nagyobb magyarországi médiánál. Évek óta folyamatosan azon dolgozik, hogy egyéni és csoportos terápiás módszereit továbbfejlessze és minél hatékonyabban alkalmazza segítő foglalkozásai során. Specialitása az online és személyes élő tudatalatti terápiák vezetése. Főbb terület, ahol eredményesen segít: párkapcsolati problémák, nőgyógyászati betegségek, meddőség, pánikbetegség, szakítás/válás és halál feldolgozása.

Termék ára 2 762 HUF

Lélekpillangó csomag része!

A boldog párkapcsolat
7 szintje

E-könyv 34 oldal + munkafüzet (PDF)

Tekints erre a könyvre úgy, mint egy lelki tükör, amibe ha belenézel, megláthatod önmagad olyan formáját, amit még korábban így soha! Legyen ez a könyv a születésed és halálod egyben! Ne félj, légy kíváncsi. Lapozz tovább és nézd meg milyen az árnyék, majd tapasztald meg a fényt is!

11.
Gáll Gregor

Gáll Gregor

Szobrászművész www.gregorgall.com
1994-től máig több, mint száz kiállításon szereplt itthon, Belgiumban, Németországban, Franciaországban, Ausztriában. Három világkiállításon képviselte a magyar szobrászművészetet. Többszáz szobra található magángyűjteményekben (KogArt Alapítvány, Cisco System, UPC) és közgyűjteményekben (Magyar Nemzeti Galéria, Veszprémi Laczkó Dezső Múzeum). Monumentális munkái láthatók Hévizen, Badacsonytomajon, Herceghalmon, Ottignies-LLN-ben (B). Gáll Gregor öt párhuzamosan épülő stílusban alkot, melyek mind egyediek. Központi témája a végtelen létezés játékai. A Lélekpillangó szobrásza. A szobrászat mellett Gáll Gregor művészi arany- és ezüstékszereket is készít, melyeket pl. 2010-ben a Inhorgenta – München világkiállításon mutatott be.

Termék ára 2 850 HUF

Lélekpillangó csomag része!

24 lépcső a művészet mélyebb megértéséhez

24 részes audió anyag

A hanganyag egy interjú sorozat a szókimondó szobrásszal, Gáll Gregorral. Az anyag terjedelme alapján vaskos, hiszen több mint 8 órányi beszélgetésről van szó, mely nem csak a művészetekről, a szobrászatról, hanem az életről, a sikeres emberekről, és a boldogságról is szól. Mély filozófiai gondolatok, melyek segítenek az önismeret útján előre lépni, és segítenek a világ jobb megismerésében. Egyedi nézőpont egy sikeres művésztől, mely gazdagítja a világlátásunkat. Ez az anyag különleges, és azért került a Lélekpillangó csomagba, mert a Lélekpillangó Életműdíj szobrát, melyet a díjazottnak adunk át, Gáll Gregor szobrászművész készítette.

12.
Kerner Tibor

Kerner Tibor

Író, tréner www.kernertraining.hu
A Lélekpillangó barátja, mert profizmusa az emberi lelkek segítésében nap mint nap megmutatkozik. Mindhárom diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte, évekig dolgozott multinacionális cégek felsővezetőjeként. Az első személyiségfejlesztő könyv – Dale Carnegie: Hogyan fejezzük be az aggódást – még „véletlenül”, kalózkiadásban került a kezébe 1988-ban, mely megalapozta töretlen szerelmét az önfejlesztés világa iránt. Idáig 7 saját könyve jelent meg. Meggyőződése, hogy sikereink az életben egyenesen arányosak személyiségünk fejlettségi szintjével. A Magyar Személyiségfejlesztő Szövetség alapítója és elnöke, fő célkitűzése a társadalmunkra ma jellemző negatív gondolkodás gyökeres átalakítása, hogy az önbecsüléshiány levetkőzésével a génjeinkben ott rejlő kreatív magyar zseni újra korlátok nélkül szárnyalhasson.

Termék ára 2 524 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Sziklaszilárd Önbecsülés

E-book (PDF formátum) 224 oldal

Felmérések szerint a magyarok harmada kilátástalannak látja a jövőt és csendes reménytelenségben éli életét. A probléma a hiányzó önbecsülés. Ez a történetekkel és példákkal gazdagon illusztrált gyakorlati útmutató megtanítja Neked a pozitív gondolkodás művészetét és az önbizalom növelésének módszereit. A könyv segítségével önbizalommal teli, egészséges énképet tudsz kialakítani. Hozzáállásodat az élet viharai között mindig képes leszel pozitívan és optimistán tartani. Megtanulod a gyakorlatban alkalmazni a 21. század sikerkulcsát, az érzelmi intelligenciát. Önmagad maradéktalan elfogadásán keresztül értékesebb, teljesebb emberi kapcsolatokat tudsz kialakítani. Sikeresebb, eredményesebb és boldogabb emberré válsz.

13.
Vida Ágnes

Vida Ágnes

Pszichológus, író, blogger www.gazdagmami.hu
Vida Ági országosan ismert blogger, blogját több 10.000-en olvasnak naponta, hírlevelét 120.000 anyuka követi, online tanfolyamain évente közel 5000 anya vesz részt. 2008-ban elindította a Gazdagmami.hu oldalt, amelyen keresztül anyáknak segít otthonról, a gyerekek mellől vállalkozást indítani. Rendszeresen publikál szaklapokban, ad interjút televízióban és rádióban, vagy előadóként konferenciákon. HVG Goldenblog díjat kapott, Babapszichológia című könyve, rögtön a könyves sikerlisták élére került. Új könyve most a Lélekpillangó 2016 csomagban érhető csak el!    

Termék ára 3 333 HUF

Lélekpillangó csomag része!

A Talpraesett gyermek

Hanganyag

Félsz tőle, hogy az otthon nagy szeretettel és gonddal nevelgetett gyermeked a közösségben nem állja majd meg a helyét? Hogy attrocitások érik, amiket nehezen tud majd kezelni, esetleg olyan rossz élmények, amiket utána nehezen tud feldolgozni? Úgy látod visszahúzódó, vagy éppen túlságosan is barátkozó, és félted őt a csalódásoktól? Szeretnéd, ha a gyerekek csúfolódásai, a pedagógusok sokféle nevelési stílusa nem okozna "károkat" a gyermekedben? Ki ne szeretné ezt... Ebben az előadásban összegyűjtöttem ennek a témának az összes aspektusát. Elmondom, min múlik, hogy egy gyerek szorongani kezd, megcsappan az önbizalma a követelmények, a "beszólások", a kedvezőtlen körülmények vagy a túlságosan autoriter nevelési stílusok miatt, vagy pedig képes lesz feldolgozni azokat. És azt is, mit tehetsz, hogy segítsd őt ebben?
14.
Szathmáry L. Miklós

Szathmáry L. Miklós

Író, Quantum Balance szakértő kvantumszemlelet.hu
A mély önismeret egyik legszuggesszívebb szószólója, aki példával is elöl jár. A Bizonytalanság biztonsága c. könyv szerzője, és a „Kvantum – Tükör” önismereti és intuíciófejlesztő rendszer megalkotója. A világ legkülönbözőbb helyein tanult és dolgozott, például Wales, Egyiptom, Andalúzia, vagy Törökország. Végzettségét tekintve történelemtanár, és biztonság és védelempolitikai szakértő, melyen belül békekutatásra szakosodott. Hatással volt rá a szufi misztika, a kvantumfizika és a Quantum Balance Módszer (QBM) ami a test, elme és a tudat kiegyensúlyozásán alapuló harmonizáló eljárás.

Termék ára 2 476 HUF

Lélekpillangó csomag része!

A tükröződés törvénye avagy Önismeret és önfejlesztés a kvantumszemlélet fényében

E-Book, 100 oldal

A Lélekpillangó meghívja a képzeleted erejét! Képzelj el egy nyakláncot, mely sok pici kristályból és igazgyöngyből áll, s van egy aranyból készült fonál, melyre fel van fűzve. Ez a könyv hasonlóképpen épül fel. Az Élet és az Univerzum legkülönbözőbb témái egyetlen szálra vannak felfűzve, melynek neve: kvantumszemlélet. Egyszerűen egy olyan nézőpontból tükrözik az írások az Élet végtelen lehetőségeit, melyek túlmutatnak az anyag, a tér, és az idő korlátain. Ami azonban a legkülönlegesebb, hogy ennek a nyakéknek a díszét és medálját Te magad hozod létre a Tükröződés törvényének az alkalmazásával, és felhasználásával az életedben Olvasd úgy ezeket a rövid írásokat, mintha valóban egy különleges Kvantum - Tükörben látnád felvillanni azt, amire kíváncsi vagy. A könyv gyakorlatias tanácsokkal segít az önismeret útján melynek hatása életed bármely területén megmutatkozik. Legyen szó tudatos teremtésről, a nemiség kiteljesedéséről, párkapcsolati kérdésekről vagy az öngyógyítás képességének "újra felfedezéséről" a tükröződés törvényének ismerete nagy segítség lesz számodra.

15.
Kellemen Monika Ésha

Kellemen Monika Ésha

Az AHA pszichológia megalkotója www.esha.hu
Amit tanít az egy szóval a sorsjobbítás mindazoknak, akik készen állnak elfogadni, hogy a sikeres boldog élethez tiszta szív és valódi hajthatatlan szándék szükséges. Ésha már több mint 18 éve segít az embereknek. Keleti meditációs és transzcendentális tudását ötvözi a nyugati racionális nézetekkel. Egyik legfőbb munkája az AHA PSZICHOLÓGIA online kurzus. Évente vezet tűzönjárás és izzasztókunyhó szertartásokat, intenzív megvilágosodás elvonulásokat, számtalan saját önismereti módszert hozott létre, mint pl. a Születési Energia és Életfeladat rendszert, és különböző sorskönyv terápiás technikákat. Két éve fókuszáltan tart pénz és bőség orientált spirituális tréningeket is. Ésha arra buzdít, hogy használd a forrásaidat, és indulj el a boldog kibontakozás útján!

Termék ára 2 762 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Életed marketingje

Film (videó)

Az Életed Marketingje avagy Hogyan add el ötleteidet az univerzumnak, hogy az meg is vegye őket. Senki semmit nem tesz önzetlenül… Te se várd el ezt! Biztos átélted már néhányszor azt az érzést, amikor kiver a víz, elszorul a torkod, egyik lábadról a másikra állva egyhelyben toporogsz kínos zavarodban, mert valamit épp kérni szeretnél vagy épp „eladni”? Igen, kedves barátom, egy hatalmas és nyüzsgő életpiacon vagy, amiben ha megtanulod értékesíteni magad. Mit jelent adni és mit jelent venni? Tudod-e mi mozgatja, mi hajtja a világot előre? Sokan félnek a változástól, mert nem tudják, hogy sok kis lépés vezet el a sikerhez. Szeretnéd, hogy mások szívesen és önként segítsenek elképzeléseid megvalósításában? Az életben, ha valami nem megy, annak két oka van, az egyik még nem találtad meg a vevőidet, a másik, hogy nem tudod, hogy el kéne valamit adnod. Ha már tudod mire vágysz, láss hozzá! Hogyan add el ötleteidet az univerzumnak, hogy az ki is fizesse őket ?! Izgalmas program életből vett példákkal holisztikus megközelítéssel. Gondold végig mennyi felesleges erőfeszítést takaríthatnál meg, ha nem a meggyőzés vinné el energiáid javarészét, és végre elkezdhetnéd csinálni, amit igazán akarsz. Érdekel a VÉGEREDMÉNY? Szeretnél HALADNI és GYARAPODNI? Akkor ez az anyag NEKED szól.

16.
Kreutz Zsolt

Kreutz Zsolt

Értékesítési tréner www.profiertekesites.hu
Eleinte azt hittem, hogy az optimizmus arról szól, hogy bármi történik velem, én jókedvűen állok hozzá, és a folyamatos mosolygás a kísérője. Persze ez túl azon, hogy természetellenes volt, másokat is idegesítettem vele. Hosszú út vezetett el odáig, amikor már okosan tudtam élni a "rám bízott" felelősséggel, és a környezetem nagyobbik része ezt jól vette. A többiek pedig lecserélődtek. Hiszen a régi panaszkodó negatív emberek már nem tudtak velem mit kezdeni. Ma már tudom, hogyan kell megtalálni a helyes középutat. Mit kell megváltoztatni, és mi az, amit el kell fogadni. És sokszor van hozzá bölcsességem is, hogy el tudjam dönteni, melyikkel állok szemben.

Termék ára 2 762 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Célkitűző- Sorvezető a céljaid megtalálásához és papírra vetéséhez

E-book, 15 oldal + Hanganyag

Aki valaha olvasott már önfejlesztő irodalmat, járt tréningen, biztosan hallott a célkitűzés fontosságáról. Ha régóta van a fejlődés útján, akkor már a könyökén jöhet ki ez a téma. Egy a gond vele. Nehezen bebizonyítható a létezése. Talán egyedül azzal bizonyítható, ha valaki tesz egy próbát. De hát a lustaság... a nincs időm... majd ráérek még vele... És ha mégis veszünk egy nagy levegőt és belevágnánk, akkor hogyan álljunk neki. Tudom, hogy ez a helyzet, hát persze, hogy tudom. Hiszen én is átmentem az összes fázison. De ma már tudom, hogy igaz, amit Brian Tracy mond, igaz. A siker egyenlő a célokkal, és minden más csak körítés. És azt is tudom, hogy nem mindenkinek van szüksége effajta célkitűzésekre. De ha Te szeretnél, akkor fogadd szeretettel a módszert!

17.
Csillagvirág

Csillagvirág

Tanító és gyógyító www.csillagviragos.hu
A csoda akkor érkezett meg az életembe, amikor 2,5 éve megismerkedtem a Bowen Technikával. A test intelligenciája a biztosíték arra, hogy minden negatív folyamat, ami elindult, pontosabban, amit elindítottunk a testünkben visszafordítható. Nyújtom a kezem azok felé, akiknek az én tudásommal, energiámmal segíthetek, irányt mutathatok a gyógyuláshoz vezető úton. Könyveket írok, napindító pozitív gondolatokkal segítek szellemi úton, meditációimmal a tudatalattiban lévő folyamatokat segítem és a Bowen Technikával a testi egyensúly megteremtésében tudok segíteni. 2014-ben elindítottam egy Egyensúly Életmód Programot ami kulcs egy egészséges, boldog élethez. A hit ereje, csillagmagasságig repít fel Téged... csak indulj el önmagadban, hogy megtaláld a Lelked mélyén! Mottóm: "Egészséges testben, mosolyog a Lélek"

Termék ára 2 762 HUF

Lélekpillangó csomag része!

A Hit teremtése- meditáció

Meditációk (3db hanganyag, 35 perc)

A meditációs csomagot, melyet összeállítottam a Lélekpillangóba, a legfontosabb dolgokat erősítik majd Benned. A legkönnyebb megoldásokat keressük mindig életünk során, keressük a válaszokat kérdéseinkre, tanácsot kérünk mindenhonnan, de mindennek a kiindulópontja mi magunk vagyunk. Te vagy az Origo, belőled indul ki minden, minden jó és rossz. A nehézségeket, és a jót és Te teremted. Néha ezzel szembesülni nagyon fájdalmas., de egyszer csak meg kell állni és szembe kell nézni önmagaddal!
Mi kell ahhoz, hogy olyan életet élhess, amilyet valóban szeretnél?
HIT!!! Mindenhez, amit csak csinálsz, a legfontosabb a hit! Azt, hogy kinek mit jelent a hit…ezen el lehet elmélkedni, de egyetlen hit fog Téged elvinni bárhova, ez pedig nem más, mint az önmagadba vetett hited. Ha hiszel Önmagadban, akkor soha nem lesznek leküzdhetetlen akadályok az életedben, ha nehézségekkel találod szemben magad, mindig megszólal majd a Lelked és erőt ad, hogy elérd mindig, amit szeretnél.

18.
Szikszay Csaba

Szikszay Csaba

Master coach www.tudatosan.hu
Számos cég és magánember mester coach-a. A www.tudatosan.hu című blogján osztja meg tudását. 2011-ben jelent meg első könyve, Ugródeszka címmel. Az első kiadás hihetetlen sikerrel, 2 hónap alatt elfogyott. Többszörös magyar és európai karate bajnok, 72-szer állhatott dobogóra, néha olyan helyzetekből, mely sokak számára megmagyarázhatatlan volt. A szerencsével és tehetségével hozták párhuzamba sikereit, de benne már akkor is tudatosult, hogy szerencse és tehetség nincs. Minden, amit elérsz, csak rajtad múlik!

Termék ára 1 857 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Szerelemmel

E-könyv (PDF formátum) 20 oldal

Számomra az a szerelem érzet hozta életem nagy változását, amit aztán hozzákötöttem a hivatásomhoz, kapcsolataimhoz, gondolkodásomhoz és egyáltalán az élethez. Ebben a könyvben arra buzdítalak, hogy érezd ezt a lendülettel és inspirációval tele érzést! Minden pillanat a legszebbé váljon és olyan körülményekbe kerülhess, ami a legvadabb fantáziádat is fölülmúlja. A szerelem sokak számára csak múló pillanat, előveszik játszanak vele, aztán elrakják valami olyan helyre amit nem mindig találnak meg. Ebben a könyvben, nem csak egy múló pillanatot vázolok fel, hanem megmutatom, hová is dugtad azt, ami mindig is ott volt, van és lesz is!

19.
Doubravszky György

Doubravszky György

A Bagolyvár könyvkiadó tulajdonosa www.bagolyvar.hu
A Lélekpillangó barátja, mert egyéni életútja példa lehet bárkinek, aki mer nagyokat gondolni, meg meri valósítani álmait. A Bagolyvár könyvkiadó alapítója és ügyvezetője; a Gazdag Papa sorozat és a Cashflow pénzügyi oktatójáték magyar kiadója, az Időforrás című önmenedzselő rendszer megálmodója. Nevéhez kapcsolódik több nagysikerű rendezvény, például a Pénzmágnes, a Frankcsapda, és a Hiteltárulás konferenciák. 2012 végén pénzügyi biztossá jelölték.

Termék ára 9 429 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Újratervezés magyar észjárással - Szabadpéntek

E-book (PDF) + 2 CD (Hanganyag)

A SZABAD PÉNTEK egy rendszert mutat, egy új filozófiát, amelynek sarokköve, hogy ha az üzleti és magánéleti egyensúlyt keresed, az ott van, csak rá kell hangolnod magad. Miután kezdő vállalkozóként hónapokon keresztül bújtam az időgazdálkodás és önmenedzselés könyveket, édesapám megkérdezte tőlem: az időgazdálkodás egyszerű, vagy bonyolult? 18 évnek kellett eltelnie, mire megkaptam a választ. Menj oda, ahol a folyó arra folyik. Egy ősi afrikai bölcsesség, amely dolgozhat ellened, vagy melletted, mégsem találod nyomát egyetlen könyvben sem. Egy drasztikus megoldás, ha már végképp utálod a marketinget. Rítusok. Idő, pénz, egészség: 3x3 egyszerű dolog, amit ha rendszeresen csinálsz, szabadságot hoz az életedbe.

20.
Szabó Péter

Szabó Péter

Tréner www.sikerterkep.hu
Szabó Péter motivációs előadó, tréner. Az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője, a Sikertérkép tréningsorozat megalkotója, és Brian Tracy hanganyagainak kizárólagos magyarországi kiadója. Dolgozott árokásóként, pincérként, majd kemény, kitartó munkával eljutott egy sokak által irigyelt pozícióba: több mint 1500 ember munkáját irányította. Akkor jött rá, hogy teljesen más az, amire legbelül vágyik, ezért elkezdett azzal foglalkozni, ami az igazi boldogságot jelenti számára: saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva segíti az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (Ausztráliában, Kanadában, Szerbiában, Romániában, és Szlovákiában is). Emellett rengeteg időt tölt gyönyörű feleségével és két csodálatos gyermekével. Kedvenc témája az Önbecsülés. Sokszor hallhatjuk tőle azt a kérdést, hogy Mit mondasz magadnak, amikor a tükörbe nézel? Véleménye szerint azokban a pillanatokban eldől, hogy mennyire leszel sikeres és boldog az életben.

Termék ára 3 905 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Mit mondasz magadnak, amikor a tükörbe nézel?

Hanganyag

A Lélekpillangó barátja, mert a boldogságot keresők számára mutat utat. Hiszi és vallja, sőt meg is mutatja, hogy a boldogság nem valahonnan kintről köszönt be életünkbe, hanem tanulható. Magunk vagyunk okozói, felelősei és bizony néha elrontói is. A boldogság szinte minden esetben valamilyen erőfeszítés következménye, melyet elértünk, melyben sikeresek voltunk. Egy olyan állapot, amire mindenki vágyik, de csak azok kapják tartósan életük részeként, akik megtanulják, hogyan érjék el és tartjsák maguk mellett.

21.
Halász Alexandra

Halász Alexandra

Grafikusművész, író, előadó www.lelek.tv
Muzeológus, művész-tanár, az Enneagram és a Feng Shui szakértője. Két könyve jelent meg eddig: Feng shui és Elemedben vagy? címmel. Rendszeresen tart előadásokat, az interneten és népszerű nagy magazinok hasábjain is sokfelé olvashatóak az írásai.  Számos kiállítása volt már ország szerte. Selyemképeket fest, Zen verses vonalrajzai - melyeket itt bemutat - pedig egy nagy sikerű kiállítás anyagai.  Több díjat nyert művészi fotóival, többek közt a National Geographic különdíját 2011-ben. A Lélekpillangó barátja, mert mélyre ható, szuggesszív írásai, tű-élesen a lényeget megvilágító látásmódja képes alapjaiban megváltoztatni az emberek gondolkodását saját maguk érdekében. 

Termék ára 1 895 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Zen versek és vonalrajzok

E-könyv (PDF)

Japánban és Kínában a művelt embertől elvárták, hogy képes legyen gondolatait tömör és esztétikus formába önteni: az ázsiai „gazdasági csoda” egyik titka éppen az, hogy ott hagyománya van a megállásnak, csendnek, egyszerűségnek. Így a legelfoglaltabb japán menedzsertől sem idegen, hogy megpihenjen egy kertben, szemlélődjön a nyíló virágokon, vagy kikapcsolódásként verset írjon ecsettel. A „zen” versek rövidek, és rendszerint egy elgondolkodtató gondolatot vagy kérdést tesznek fel. Nem maga a kérdés a lényeg, hanem az arra adott válasz, gondolat, reakció. A Csend gyöngyszemeinek mondanivalóját ecsettel festett illusztrációk egészítik ki. A kép, a látvány és a mondanivaló egységes egészet képez. Aki nézi, illetve olvassa, egy sajátos világba lép: a látszólagos egyszerűség mögötti gazdag asszociációk, értelmezések, lehetőségek világába. Az út mindenkinek egyéni. A zen versek: útjelzők. Útjelzők a szívünk közepébe vezető úton.

22.
Kereszty András György

Kereszty András György

A Tudatosság Iskolája A szerző weboldala
A Tudatosság Iskolájának alapítója, és vezető tanára, előadásaiban ötvözi az ősi bölcseleteket és a modern tudományt. Kineziológusként, asztrológusként, energetikai gyógyítóként, csontkovácsként és szellemi tanítóként szolgálja az embereket. Munkája során használja a hagyományos Kineziológiai tudományt, a Mandala-gyógyítást, az AFT-t (Attractor Field Therapy), az Asztrológiát, a Chiropraktikát, a Kapcsolatteremtő Gyógyítást és egyéb alternatív gyógyászati rendszereket. A Lélekpillangó barátja, mert iskolájában egyetemleges tudást ad át egyszerűen és sokak számára érthetően. 

Termék ára 2 381 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Spirituális rock'n'roll - Avagy egyensúly az anyagi és a szellemi világ között

Film (videó)

Mi a fontosabb: a pénz hajszolása, vagy inkább a meditáció?
A test, vagy a lélek?
Az anyagi dolgok, vagy a szellemi út?
Legyen gazdag a lelki életem, vagy legyen tele a pénztárcám inkább?
Az előadás arról szól, hogyan alakíts ki egyensúlyt életedben, e két igen fontos rész között!

23.
Dr. Csides Kata

Dr. Csides Kata

Szexológus www.szextrening.hu
A Lélekpillangó barátja, mert kendőzetlen őszinteséggel beszél a szerelemről, szexről és kapcsolatról. Katalinnak kereszteltek, de a Kata jobban illik rám. Kicsit recseg, kicsit karcos, kicsit harcos és kicsit makrancos… Hiszek abban, hogy nincs mester és tanítvány, csak „vagyunk”. Mindenki tanul, mindenkitől. Egymást támogatva juthatunk előre azon az úton, amit születésünk előtt kijelöltünk önmagunk számára. Tudjuk, hogy csak azokkal fogunk találkozni, akikkel dolgunk van – lesz. Nem dolgom dönteni, minősíteni vagy „helperkedni”, csak végigmenni veled az úton. Hiszen az út a fontos, a lekísérés, a tanítás. Sok-sok iskolában tanultam és még mindig tanulok. Teszem, amit kell. Nekem fontos, hogy aki megkeres, az elégedetten menjen el tőlem. Hiszek a szeretet erejében, az élet szépségében, hiszem, hogy számunkra a Föld a legszebb hely, ahol élhetünk. Tisztelem az életet, ha kicsi, ha nagy… Dolgozom pszichológusként, számmisztikusként, grafológusként, szexuálpszichológusként, stb. Foglalkozom oktatással, szervezetfejlesztéssel, tréningekkel. Zötyög a párkapcsolatod vagy gondod van a lepedőgyűrögetéssel? Keress meg!  

Termék ára 3 333 HUF

Lélekpillangó csomag része!

A frenetikus orgazmusért

Film (videó)

A dvd egy vidám hangulatú, mégis mélyre vivő egyetemi előadás felvételét tartalmazza. Témája a hétköznapok párkapcsolati gondjai, melyből a szexuális bajok kiépülnek. Konkrét elemek találhatóak rajta, hogy hogyan tegyük jobbá a szexuális életünket és a párkapcsolatunkat. Egyszerű, már-már nyilvánvaló, mégsem magától értetődő dolgok, hogy frentikus orgazmust élhessünk át.

24.
Mátrai Vanda

Mátrai Vanda

Író, előadó, life coach www.matrainovellak.hu
Bejártam az utat: onnan, hogy baráti társaságban is alig mertem megszólalni, ha rám irányult a figyelem, eljutottam odáig, hogy ma már tréningeket  és előadásokat tartok az álmok megvalósításának mikéntjéről. 2006-ban megszülettek első novelláim, és 2010 őszén megjelent az Álomkatalógus című könyvem, mely másfél év lelki munkájának eredménye. Ez a különös történet mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy megszerezzük az irányítást az életünk felett, hogy ne a régi, gyerekkorban belénk ivódott beidegződések, félelmek és szokások irányítsanak, hanem szabadon tudjuk meghozni döntéseinket. Önfejlesztő tréningjeim során a könyv üzenetét követve a belső szabadság eléréséért dolgozunk.

Termék ára 2 571 HUF

Lélekpillangó csomag része!

A belső szabadságunk elérése, avagy függetlenedés a külvilág lehúzó hatásaitól

Hanganyag

Ha végigtekintesz az életeden, talán úgy találod, hogy időről-időre háttérbe szorítod saját álmaid, céljaid. Az is lehet, hogy meg sem fogalmaztad még őket magadnak, csak homályosan élnek benned. Mások céljait valósítod meg, és talán a tudatában sem vagy annak, hogy ezzel annak a másik embernek az életét éled, nem a sajátodét. Ebben szerepe van a benned rögzült szokásoknak, a gyerekkorodban beléd nevelt korlátoknak és hiedelmeknek, a félelmeknek, amiket már szinte természetesnek veszel, de a társadalmi elvárásoknak, és a média által tökéletesnek kommunikált ideáloknak is. De hol vannak a te álmaid? Hol tartasz a megvalósításában? Mikor csapsz az asztalra, és kezded élni végre a saját életed, amit igazán élvezel, és amivel a legcsodálatosabb dolgokat alkothatod? A hanganyagban arról beszélek, hogyan függetleníthetjük magunkat a környezetünk negatív hatásaitól, és ezáltal hogyan érhetjük el benső szabadságunkat, amivel elkezdhetjük végre a saját életünket élni...

25.
Pongor-Juhász Attila

Pongor-Juhász Attila

Üzleti motivációs előadó pja.hu/lelekpillango
Pongor- Juhász Attila vagyok, üzleti motivációs előadó, értékesítési tréner és vezetői coach, a Milliomos Észjárás Rendszer megalkotója és a Pongor Publishing Üzleti Bestseller Könyvkiadó alapító-ügyvezetője. A küldetésem: "2014. december 31-ig 100.000 magyar emberhez eljuttatni és megtanítani számukra a gazdaggá válás tudományát és a milliomos észjárást Magyarország határain belül és kívül."

Termék ára 4 667 HUF

Lélekpillangó csomag része!

A pénz pszichológiája, avagy mi az oka, hogy csak nagyon kevesen képesek önerejükből meggazdagodni, vagyont felépíteni és megtartani

Ebook + Hanganyag + Munkafüzet (PDF)

Fedezd fel a Milliomos Észjárás Rendszerem legnépszerűbb titkát, a Pénz Pszichológiáját, amelyben található információk és gyakorlati útmutatók segítségével Te is megismerheted a "pénz lelkét", azaz azt hogy milyen energiák mozgatják a világban a vagyonokat és hogy hogyan veheted ezeket Te is irányításod alá. Személyes példámon keresztül mutatom be számodra, hogy hogyan alakítható ki az a fajta pénzhez való hozzáállás és gondolkodásmód, mely milliókat fog hozni számodra is és aminek a segítségével a biztos anyagi alapok megteremtése után elérheted a teljes pénzügyi függetlenséget, illetve megvalósíthatod legmerészebb álmaidat is…
26.
Záborszky Mátyás

Záborszky Mátyás

Cégvezető holisticport.com
16 évesen döntötte el, hogy üzleti pályára lép. Az azt követő valamivel több mint 16 évben sok különböző területen kamatoztatta elszántságát s rátermettségét. Világszerte gyűjti ötleteit, ő az a trénerek közül, akinek sikerült nemzetközi szinten is működő üzleteket felépítenie. Tőle lesheted el a sikeres vállalkozás titkait, a pénzügyi függetlenség elérésének útját. Leginkább saját ötleteit szereti megvalósítani, ugyanakkor mások ötleteinek koopreációban való megvalósításában is szívesen vesz részt.

Termék ára 2 381 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Pénzügyi függetlenség holisztikusan

E-book (PDF) és hanganyag

Szeretnél pénzügyeidben tudatossá válni? Szeretnél több bevételt? Mindezt úgy, hogy egyre kevesebbet kelljen érte tenned? Szeretnéd, hogy mindig mindenre bőségesen legyen pénzed? Tudatossá szeretnéd tenni pénzköltési szokásaidat? Szeretnél pénzügyileg függetlenné válni? Ha bármelyikre igennel feleltél, akkor itt az ideje, hogy máris elkezdd használni életed első Pénzügyi Függetlenség Füzetét! Ennek a füzetnek a segítségével többek között rendszeresen gyakorolhatod a hála erejét, a vizualizációt és kíváló célmegvalósítóvá válhatsz. Ha pénzügyileg függetlenné szeretnél válni, vagy ha az a célod, hogy mindenre jusson pénzed bőségesen, akkor azért minden nap kitartóan kell tegyél. Ez az anyag ebben támogat, ugyanakkor Te is nélkülözhetetlen vagy hozzá. A Lélekpillangó számára készített elméleti anyagot olvasható és hallgatató formában is megkapod. Megtalálod benne azt a minta pénzügyi kimutatást is, mely segítségével máris elindulhatsz a pénzügyi függetlenség felé! Kezdj neki még ma, sok sikert hozzá!

27.
Czimbalmos Árpád

Czimbalmos Árpád

A magyar Gazdag Papa Klub vezetője www.richdadclub.hu
A Lélekpillangó barátja, mert nap mint nap tesz azért hogy az emberek mgértsék a pénz működését, anyagi biztonságot, pénzügyi sikereket érhessenek el. Robert Kiyosaki könyveit és a Cashflow Játékot talán nem kell bemutatni. A világ legnépszerűbb pénzügyi oktatójátéka, és annak szerzője hiánypótló dolgot alkotott az emberek pénzügyi intelligenciájának növeléséhez. Magyarországon is működik Cashflow Klub, több mint ezer taggal, melyet Czimbalmos Árpád álmodott meg és működtet 2010 óta sikeresen. Úgy kapták meg az amerikai engedélyt ehhez, hogy sikerült elérniük az online játékon a világ toplista első két helyét! A magyar Klub így speciális működési engedélyt kapott, így mindig a legfrissebb és legautentikusabb pénzügyi információkat tudják adni a klubtagoknak, rendszeres Cashflow játékokat szerveznek, és képzéseket adó, ingatlan, értékpapír, vállalkozás témákban.

Termék ára 4 286 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Hogyan szabadulj meg a Rossz Adósságtól?

E-book, Munkafüzet és számolási segédletek (6 db)

A legfantasztikusabb csomag pénzügyi témában. Tartalmaz egy módszert, mellyel megszabadulhatsz a rossz adósságaidtól. Egy tanulmányt arról, ahogy Robert Kiyosaki és Kim Kiyosaki csinálta. Egy egyszerű képlet, mely követésével te is örökre elfelejtheted az adósságaidat. Továbbá a csomag része A Tisztességtelen Előny és a Mídászi Érintés c. könyvek speciális kivonata, mely bepillantást enged a bestseller író két legújabb könyvébe. Tartalmaz még egy Személyes Pénzügyi Kimutatás mintát, és a Költségvetés Elemzést, melyek elengedhetetlenek egy család pénzügyeinek tervezéséhez. Az Ingatlan Értékelő pedig a bérbe adott befektetésed számadatait tárja eléd. A csomag része továbbá egy éves tagság a magyar Cashflow Klubban!

28.
Danny Blue

Danny Blue

Mentalista, tréner www.danny-blue.com
Danny Blue a Kiválasztott cím elnyerésével vált országosan ismertté, 2013-ban "A Tudatfeletti" című saját szórakoztató televízióműsorában tűnt fel. Talán sokan nem tudják, hogy a Műszaki Egyetemen kezdte tanulmányait, majd a Malajziai Nagykövetségen dolgozott, míg egy nap eldöntötte, hogy azzal szeretne foglalkozni, amit leginkább szeret, lenyűgözni a közönségét. Több millió ember látta már a műsorait élőben és a tévéképernyőkön keresztül, de emberismereti előadásain is több százan vettek már részt, és sajátították el, amit ő tud az emberekről. Célja, hogy megmutassa az embereknek, tudatosabban is élhetnének, ehhez pedig egy mentalista szerepét ölti magára. Előadásai nagyon pozitív hangvételűek, megmutatkozik benne, hogy mennyire hisz az emberek jóságában.

Termék ára 2 762 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Egy mentalista titkai

Hanganyag

A közhely, hogy "Határtalan képességeid vannak" bizonyos embereket egy olyan tévútra terel, ahol problémák azért nincsenek, mert nem látjuk őket, kishitűség azért nincs, mert félünk kételkedni magunkban, viszont a határtalan képességek valódi megnyilvánulásai váratnak magukra és csak szenvedünk attól, hogy azt hisszük már átléptük a célvonalat, de a jelek arra utalnak, hogy mégcsak el se indultunk. Danny bevezet abba, hogy a különleges képességek elérésének mi az első lépcsőfoka, és lerombolja a tévhiteket a hamis képességekről. "Korábban még soha nem beszéltem ezekről a dolgokról!" - és való igaz, egy olyan bizalmas anyagot kap a hallgató, melyben a mentalista leleplezi önmagát és azt, amiben az erejét látja. Mit jelent látni a jövőt? Kit lehet a legjobban befolyásolni? Hogyan fogok olvasni valaki gondolataiban? Az első lépés, hogy rájöjj a benned lévő képességek valódiságára!

29.
Bagdi Bella

Bagdi Bella

Személyiségfejlesztő előadó www.bagdibella.hu
Bagdi Bella olyan személyiségfejlesztő tréner, aki dalaival tanít. Azokat a tanításokat zenésíti meg, amelyek az ő életére is nagy hatással vannak, és amelyeket megzenésített pozitív megerősítések formájában ad tovább az embereknek. Folyamatosan telt ház előtt koncertezik, dalai egyre több emberre vannak gyógyító, erőt adó, nyugtató és feltöltő hatással. 2010-ben megjelent a Kívánság-kontroll c. könyve, 2011-ben létrehozta a Mental Focus pozitív megerősítések szoftverét, ami több, mint 2000 megerősítést tartalmaz. Számos zenei és meditációs cd-je jelent már meg, amiből a legutolsó, az Egy jó szó, három héten belül aranylemez lett.

Termék ára 3 047 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Ho'oponopono

Meditátciós hanganyag

Bagdi Bella Ho'oponopono meditációja segít téged a gyógyulás folyamatában, a negatív programok semlegesítésében és a problémáid megoldásában. Nagyon jól alkalmazható mindenféle rossz érzések feloldásához, átalakításához, mint pld. aggodalom, szorongás, stressz, pánik, idegesség, félelem, féltékenység, vagy bármilyen egyéb belső diszharmonikus érzések. Ugyanakkor célok elérésében is tud segíteni neked, legyen szó pénzügyi célokról, fogyókúráról, gyógyulásról, családalapításról, vállalkozás indításáról, vagy bármilyen aktuális célról, amit el szeretnél érni. Ha a célod felé vezető úton hoponoponózol, elhárítod magadból a mentális blokkokat.

Különleges meglepetés
30.
Aczél Zoltán

Aczél Zoltán

Játéktervező, GémKlub www.gemklub.hu
A Lélekpillangó barátja, mert már 1967 óta játszik. 1986-ban alapította meg az első társasjáték klubot Dunaújvárosban. Itt a modern társasjátékok mellett egyre nagyobb szerepet kapott az ősi, kínai mahjong játék, amit ő ismertetett meg a magyar Mahjong Szövetség későbbi létrehozóival. Könyvrestaurátornak tanult, saját műhelye volt 1990-től, és ebben az időben kezdte fejleszteni az első saját játékait. 1991-ben Svájcban házasodva egy zürichi könyvkötő műhelyben dolgozott, majd egy évig szabadalmi kutatással foglalkozott a játékok területén. Fejlesztett építőjáték elemeket a Legonak. 1997-től jelentek meg az első társasjátékai Németországban és Svájcban. 2001-ben alapította meg a Gémklub Kft-t, és vezeti a cég kreatív csapatát. Magyarországon 2002-től jelentek meg az első játékai, például a LetsGo vagy a Krysis, utóbbi nemzetközi sikereket is elért. Zoli összekapcsolódott idén a Lélekpillangó szívével, és ezt az egészen egyedülálló társasjátékát álmodták meg nekünk!

Termék ára 2 857 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Lélekpillangó - Ön-, és emberismereti társasjáték

Társasjáték szabályok + tábla + kártyapakli

Ez az a játék, amit személyesen a Lélekpillangó küldött! ...amire évek óta vártál! Önismerethez segít, de egyben megismerhetsz vele új embereket, és még jobban a régi ismerőseidet! Játszhatjátok ketten, de akár 3-4 fős csoportokban is. Ha egyedül vagy, akkor se csüggedj! Csatlakozz a játékcsoportokhoz, vagy játssz az online változattal, mely új emberekkel ismertet majd össze a való életben is, rádtalálhat egy régen vágyott új barát, vagy akár szerelem is!
Ebben a játékban az a különleges, hogy nincs vesztes, ugyanis itt mindenki csak nyerhet! Szórakoztató elfoglaltság 9-99 éves korig! Családoknak, barátoknak, vagy akár egyedül is élvezni fogod!

Játszd magad boldoggá! :)

Ajándék


Minél többen adakoznak a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlásával a jótékonysági alapba, annál több ajándékkal tudjuk növelni a csomag tartalmát!

Az ajándékokat visszamenőleg mindenki megkapja, aki rendelt! Figyeld az exkluzív ajándékokat!

30 + 1
Papp Máté

Papp Máté

tanácsadó astroworld.hu
„Ne engedd, hogy a világ megváltoztassa a mosolyodat. A te mosolyod változtassa meg a világot!” – ez a fiatal tanácsadó hitvallása, aki közel öt éve tudatosan arra tette fel az életét, hogy segítsen az embereknek megtalálni a helyes utat, rátalálni az arany középútra, amikor úgy érzik, hogy egyre több sötét felhő gyülekezik az életük egén. Bölcs, tapasztalt és öreg lélek egy fiatal testben – mondják azok az emberek, akiknek már segített útmutatásaival. Egészen kicsi kora óta tudatosan teremti maga körül a világot és halad célja felé. Célja, hogy inspirálja az embereket, ráébressze őket arra, hogy milyen lehetőségeik, adottságaik vannak. Útmutatásaival, tanításaival több százezer embert ér el nap mint nap, akik követve a fiatal tréner tanácsait rengeteg pozitív visszajelzésről számolnak be.

Exkluzív termék

Pillangó csomagban most ajándék

Lélekvarázs

Lélekvarázs, avagy ne várjunk a csodákra, hanem teremtsük meg mi a hétköznapokban. Ezzel a 20 oldalas gyakorlati útmutatóval egy csodás változáson mehetsz keresztül, megélheted a lelked varázslatát. Az útmutató, és a munkafüzet egy életprogramot tartalmaz. Nem titkolt célja az, hogy boldog lehess. A boldogság egy állapot, amelynek eléréséhez nem a várakozás és az egy helyben ülés vezet, ugyanakkor a cselekvés után a nem-cselekvés ideje jön. Ahogy a tavaszi búzát az aratásig egyszer sem ássák ki a földből hanem kivárják az érést, úgy a cselekedeteinknek is idő kell ahhoz hogy beérjenek. Ahhoz, hogy elérd a boldogságot – amit a LélekPillangó mozgalom is fő céljának tekint – tenned kell! Éppen ezért ebben az e-bookban a tanítások mellett gyakorlati útmutatásokat, feladatokat, teendőket is találsz. Kapcsolódj be a folyamatba, végezd el a hét napos Lélekvarázs programot és készülj fel a boldogság beköszöntére! A varázslatban te vagy a varázsló is, a te életed a varázslat helyszíne, és te vagy az is, akire a varázslat hatással lesz. A varázslat ereje a ráfordított időben és a ráfordított erőben rejlik. Ez a varázslat anélkül is működik, hogy hinned kelljen benne – éppen elegendő, hogy ha teszel egy próbát.


19.000 Ft

Magyarország legnépszerűbb tudáscsomagja!

A 100.000 Ft-nál is értékesebb tudáscsomag több mint 30 terméket rejt! A csomagban lévő termékek egy része kifejezetten a Lélekpillangó tudáscsomag számára készült, máshol nem kapható!
Egész évre elegendő önismereti tudás egy csomagban. A csomag tartalmazza a Lélekpillangó társasjáték bemutató változatát, mely 2-4 főig játszható!

Rendeld meg MOST, az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes!

Ára: 19.000 Ft

(kifutó termék, újra gyártva nem lesz!)

Postázási adatok

(Azt a címet kell megadni, ahová a futár a csomagot szállíthatja!)

  • Csak számot adj meg, kötőjel és egyéb jelek nélkül pl.: 06301234567


  • Az arannyal számozott exkluzív példány elfogyogyott.Ha a Lélekpillangó csomag kapcsán további kérdésed lenne, kérjük, nézd meg a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt!


Tovább az ellenőrzéshez