A Lélekpillangó különleges csomagja

Lélekpillangó

Vásárlói vélemények

"Anyagilag: nevetséges áron kapok egy olyan oktatási csomagot, ami el fog férni a polcon."

"Nagyon sokat segített önmagam megismerésében. Ilyen sokrétű könyvet nem lehetett egyben és ilyen kedvező áron megvásárolni korábban."

"Azt gondolom ebben a kiadványban minden benne van ami a "siker"-hez kell. Aki ez alapján nem boldogul az újabb kiadványokkal sem fog."

1.
Balogh Béla

Balogh Béla

Író www.baloghbela.hu

Balogh Béla élete és munkássága olyan tapasztalásokhoz vezette őt, melyek kaput nyitottak a materializmuson túli világba. Több tudományág kísérleteinek összevetésével jutott arra a következtetésre, hogy az ember nem pusztán anyagi lény, akinek a halálával beköszönt a sötétség és véget ér az élet. Könyveiben, kutatásaiban áthidalja a spiritualizmus és a fizika közti vékony határvonalat. Nemcsak elméletben adja át tudását, hanem meditációs CD-ivel segíti olvasóit a tudás gyakorlatba átültetésében. Neve nagy tekintélynek örvend, konferenciákat, előadásokat tart országhatáron innen és túl, a spirituális érdeklődésű olvasók mellett fizikusok, orvosok, pszichológusok, pszichiáterek és tanárok is befogadó közönséggé váltak az általa közvetített új világképre.


Termék ára 3 500 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Tudatalatti Tízparancsolata + Karmakiller

Az első 3 parancsolat + A teljes Karmakiller CD (összesen 10 hanganyag)

A Tudatalatti Tízparancsolata népszerű program, a kellemes zenei aláfestéssel készült CD napi kétszeri meghallgatásával akár hat hónap alatt csodálatos eredményt érhetünk el!

KarmakillerHa jártál már abban a cipőben, hogy káosz volt az életedben, és az érzelmeid között nem tudtál rendet tenni, akkor ez a hanganyag neked szól. Ha érzed, hogy több rejlik benned, mint a hétköznapi szürke rutinmozdulatok végtelen sora, akkor pont ezt kell meghallgatnod. A kalandregénynek is beillő Karmakillerben az írónő saját tapasztalatain keresztül a 7 csakra tulajdonságait segítségül hívva mutatja meg az utat. A sors rendezőelvét követhetjük nyomon, és ráébredhetünk, hogy életeink során minden szenvedés a mi fejlődésünk szolgálatában áll.

2.
B. Nagy Magdolna

B. Nagy Magdolna

Életvezetési tanácsadó, DNS terapeuta ezoterikustanacsok.hu

Egyéni konzultációit főként vezető beosztásban lévők és vállalkozók veszik igénybe, hogy a mai felgyorsult világban kiegyensúlyozott életet élhessenek. Segíti a rossz párkapcsolatok megszüntetését, és az ideális társ megjelenését, oldani a különböző problémák miatt elakadt élethelyzeti blokkokat, a stabil anyagi helyzet megerősítését, és a jólét növekedésének az akadályait oldja. Mivel ennek oka a családi mintában, a tanult szokásokban, és traumákban keresendő, ezért ilyenkor DNS koordinációt végez. Megkeresi, hogy hol vannak a kliens életében olyan blokkolt életszakaszok amelyek miatt beragadt élethelyzetben van. Oldja, a családi háttérben megbújó blokkoló energiákat, és segít aktiválni a támogató energiákat.


Termék ára 5 900 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Életutadhoz

E-book

Ha életedet jobbá szeretnéd tenni, akár párkapcsolati, akár anyagi téren, akkor muszáj „mindig képben lenned”! Ismerd meg, milyen módon lehet a felszínen maradni. Mi akadályozza, és mi segíti elő, hogy kiteljesedett életet élhess.Olyan HAVI bontású útmutatókat állítottam össze neked, 2014. év minden hónapjára, amelyek jólétet segítő megoldásokat tartalmaznak. Ezeket használva elősegítheted, hogy pozitív ÉLETUTADHOZ megkapj minden támogatást. Biztos te is tapasztalod, hogy vannak helyzetek ahol folyton falakba ütközöl, amikor élethelyzetek vagy emberek akadályoznak... pedig nem kéne így lennie!Ezért csak egy kérdés van hátra: Vajon gyorsabban elolvasod az ÉLETUTADHOZ című tudás anyagot, mint azok akik téged akadályoznak?

3.
Danny Blue

Danny Blue

Mentalista, tréner www.danny-blue.com

Danny Blue a Kiválasztott cím elnyerésével vált országosan ismertté, 2013-ban "A Tudatfeletti" című saját szórakoztató televízióműsorában tűnt fel. Talán sokan nem tudják, hogy a Műszaki Egyetemen kezdte tanulmányait, majd a Malajziai Nagykövetségen dolgozott, míg egy nap eldöntötte, hogy azzal szeretne foglalkozni, amit leginkább szeret, lenyűgözni a közönségét. Több millió ember látta már a műsorait élőben és a tévéképernyőkön keresztül, de emberismereti előadásain is több százan vettek már részt, és sajátították el, amit ő tud az emberekről. Célja, hogy megmutassa az embereknek, tudatosabban is élhetnének, ehhez pedig egy mentalista szerepét ölti magára. Előadásai nagyon pozitív hangvételűek, megmutatkozik benne, hogy mennyire hisz az emberek jóságában.


Termék ára 12 000 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Hogyan válassz igaz barátokat?

Videó

Kik a barátaim, kiben bízhatok meg?

Mit jelent a barátság?

Tudatosan választjuk-e a barátainkat?

Mindezeket a témákat körbejárva Danny megmutatja – a saját életén keresztül – hogy ő milyen nehézségekkel nézett szembe, és ma miért ilyen magabiztos: talán mert tudja pontosan, hogy kire számíthat igazán. Betekintést kapunk a saját barátságkönyvébe. Egy tanulságos és megható előadás.

4.
Marozsák Szabolcs

Marozsák Szabolcs

Önbizalomedző www.ugyfelgyar.hu

Ismeretlen még számodra az Önbizalomedző fogalma? Ez csakis azért lehetséges, mert Marozsák Szabolcs az első a világon. Egyetlen okból kifolyólag, mert ő alkotta meg ezt a szakmai pozíciót. Honnan vette a bátorságot, hogy kitaláljon egy ilyen hangzatos, sokat ígérő titulust?Volt hozzá önbizalma!

Csaknem 20 év tanácsadói tapasztalattal a háta mögött, több mint 100 cégben dolgozva szervezetfejlesztési tanácsadóként, több mint 5.000 embernek tartott tréningeket. Munkája során rengeteg ember, vezető önbizalmával és önbecsülésével kellett foglalkoznia. Hisz abban, hogy minden ember megteremtheti saját önbizalmát. Hisz abban, hogy szinte bármely ember önbizalma visszaadható, és életminősége ezáltal javítható. Célja, hogy az egyes emberek önbizalmának helyreállításával egy élhetőbb környezetet alakítson ki.

Mottója: Van remény – az önbizalom újrateremthető!


Termék ára 4 900 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Az önbizalmad tükre

E-book

Az ÖNBIZALMAD TÜKRE, avagy az önbecsülés helyreállításának alapelvei és gyakorlati lépései című kézikönyv egy gyakorlati útmutató, melynek pontjain elgondolkozva, ezek alapján lépéseket téve elindulhatsz a pokolból kivezető úton. De hogy ténylegesen, használható megoldásokat találj az egyes pontok alapján, úgy érzem, szükség van bizonyos szabályszerűségek, elvek megismerésére is. Ezek segíteni fognak, hogy megtaláld a megoldást. A kézikönyv segítségével élvezheted az általad megteremtett, önbizalommal teli, sikeres életet. Mindig ügyelj rá, hogy ez a gyakorlati, a mindennapok során használható útmutató soha ne kerüljön a könyvespolc legfelső részébe!

5.
Csillagvirág

Csillagvirág

Tanító és gyógyító www.csillagviragos.hu

A csoda akkor érkezett meg az életembe, amikor 2,5 éve megismerkedtem a Bowen Technikával. A test intelligenciája a biztosíték arra, hogy minden negatív folyamat, ami elindult, pontosabban, amit elindítottunk a testünkben visszafordítható. Nyújtom a kezem azok felé, akiknek az én tudásommal, energiámmal segíthetek, irányt mutathatok a gyógyuláshoz vezető úton. Könyveket írok, napindító pozitív gondolatokkal segítek szellemi úton, meditációimmal a tudatalattiban lévő folyamatokat segítem és a Bowen Technikával a testi egyensúly megteremtésében tudok segíteni. 2014-ben elindítottam egy Egyensúly Életmód Programot ami kulcs egy egészséges, boldog élethez. A hit ereje, csillagmagasságig repít fel Téged... csak indulj el önmagadban, hogy megtaláld a Lelked mélyén!Mottóm: "Egészséges testben, mosolyog a Lélek"


Termék ára 2 900 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Tudatos egészség

Három mantra (hanganyag)

A tudatosság, csupán egy döntés kérdése. Azt, hogy tudatosan megteremtsük és megtartsuk az egészségünket, csupán idő, és önmagunk szeretetéről és tiszteletéről szól!

A tudatos énnel sok mindent felül lehet írni, a változásokat azonban csupán a tudatalattiban lehet elindítani. Test-szellem-Lélek együttes játéka, ezek egyensúlyának megteremtésével. Megtanulni, megérteni a test üzeneteit és jól értelmezni, ez a feladat!

E három csodálatos hanganyaggal szeretnék segíteni, a tudatalattiban elindítandó változásokhoz!

6.
Dr. Darnel Christian

Dr. Darnel Christian

Tréner www.darnel.hu

A szeretet kommunikálható! Hatással lenni önmagadra és másokra, hatással lenni a környetezedre ez belső és külső harmóniát teremt. A nevem Christian és egy szén alapú, kétlábú életforma vagyok. Itt élek a 3. sziklán a Naptól, egy kihülő félben lévő Földön. Ez az otthonom. Valahogy szeretem itt a "légkört". 70% víz vagyok, ami rokonít a bolygómmal, mivel a Föld felszíne is 70% víz. A fizika jelenlegi állása szerint az anyag (Te és Én beleértve) 99% üres tér és 1% valami, ami ömagában 99% szintén üres tér és 1% valami és így tovább. Ez a helyzet errefelé. Nincsenek titkaim, kivéve az élet értelmét - ami röviden annyi, mint öröm a jelenben és szeretet ebben a pillanatban. Itt és most (hogy nehogy eltévedj). Bárki, aki az ellenkezőjét állítja, az vagy hazudik, vagy nem tudja miről beszél. Mi mást mondhatnék magamról? Szeretem a jó bort, a lovakat és a rock and rollt. Ja, még valami. Sajátos hobbim, hogy megmondjam Neked, Veled kapcsolatban az igazat és ráébresszelek a fent említett titokra.


Termék ára 2 600 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Darnel Christian: Mit (t)akar a NŐ?

Hangoskönyv

A nők nem hazudnak... csak a férfiak nem figyelnek!

Figyelmeztetés a nőknek: Légyszíves tedd le ezt a könyvet!

Figyelmeztetés a férfiaknak: Ha azt hiszed - olyan öntelt lennél? - hogy már mindent tudsz a nőkről, jobb ha leteszed ezt a könyvet.

Ha meg akarod hódítani szíved hölgyét, vagy meg akarod tartani, ha biztosra akarsz menni, hallgasd meg ezt a könyvet! Gondoltál már arra, hogy ha a szerelem olyan nagyszerű dolog, akkor miért érzed úgy néha, mintha az intenzív osztályon lennél és azt gondolod, azonnal kell egy másik barátnő? Barátom, Neked előbb ez a könyv kell!

7.
Kellemen Monika Ésha

Kellemen Monika Ésha

Az AHA pszichológia megalkotója www.esha.hu

Amit tanít az egy szóval a sorsjobbítás mindazoknak, akik készen állnak elfogadni, hogy a sikeres boldog élethez tiszta szív és valódi hajthatatlan szándék szükséges. Ésha már több mint 18 éve segít az embereknek. Keleti meditációs és transzcendentális tudását ötvözi a nyugati racionális nézetekkel. Egyik legfőbb munkája az AHA PSZICHOLÓGIA online kurzus. Évente vezet tűzönjárás és izzasztókunyhó szertartásokat, intenzív megvilágosodás elvonulásokat, számtalan saját önismereti módszert hozott létre, mint pl. a Születési Energia és Életfeladat rendszert, és különböző sorskönyv terápiás technikákat. Két éve fókuszáltan tart pénz és bőség orientált spirituális tréningeket is. Ésha arra buzdít, hogy használd a forrásaidat, és indulj el a boldog kibontakozás útján!


Termék ára 2 800 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Miért nem fizet Isten eleget?

Hanganyag (előadás)

Senkinek nem annyi az értéke, mint amennyi a pénze, mégis szeretünk ezzel tévesen azonosulni. Végtelen nagy vagyonnal és egyetlen fillér nélkül is egyformán értékesek vagyunk mindannyian! Ez alól nincs egyetlen kivétel sem az egész Univerzumban.

A pénz mennyisége, amit kapunk, nem jutalom. A pénz egy olyan értékmérő, mely azt mutatja meg, hogy hogyan tudunk vele bánni. A jóság és a pénzzel való felelős bánás között óriási különbség van. Az Univerzum megnézi, hogyha van valamennyi pénzed, azzal mit csinálsz. Ha jól bánsz vele, akkor ad belőle egy kicsivel, vagy nagyon sokkal többet. Hogy ezek közül melyik, attól függ, melyikre vagy kész lelkileg. Ezen az előadáson sok olyan új gondolattal találkozol majd, ami jelentős hatással lehet pénzügyi helyzeted alakulására.

8.
Papp Máté

Papp Máté

tanácsadó astroworld.hu

„Ne engedd, hogy a világ megváltoztassa a mosolyodat. A te mosolyod változtassa meg a világot!” – ez a fiatal tanácsadó hitvallása, aki közel öt éve tudatosan arra tette fel az életét, hogy segítsen az embereknek megtalálni a helyes utat, rátalálni az arany középútra, amikor úgy érzik, hogy egyre több sötét felhő gyülekezik az életük egén.Bölcs, tapasztalt és öreg lélek egy fiatal testben – mondják azok az emberek, akiknek már segített útmutatásaival. Egészen kicsi kora óta tudatosan teremti maga körül a világot és halad célja felé. Célja, hogy inspirálja az embereket, ráébressze őket arra, hogy milyen lehetőségeik, adottságaik vannak. Útmutatásaival, tanításaival több százezer embert ér el nap mint nap, akik követve a fiatal tréner tanácsait rengeteg pozitív visszajelzésről számolnak be.


Termék ára 6 500 HUF

Lélekpillangó csomag része!

A siker nem válogat

Videó

Lehetsz tinédzser vagy felnőtt, szőke vagy fekete, szerelmes vagy szingli, alacsony vagy magas - mindez nem fontos! Bárki és bármikor lehet sikeres, csupán pár fontos alapkő szükséges az álom eléréséhez, hiszen a siker nem válogat!

A siker érzését megtapasztalni úgy a legjobb, ha önerőnkből - felhasználva tudásunkat, képességeinket, kreativitásunkat és minden erényünket - jutunk el célunk vagy álmunk megvalósulásáig. Nincs is annál jobb, mint megérezni a siker ízét.

Van, aki már serdülő kora előtt sikeres, van, aki csak később, érett felnőttként jön rá a titokra. Arra a titokra, ami a siker titka. Papp Máté gyakorlatias és könnyen hasznosítható előadásából megismerhetővé válik a titok, amivel élve TE is sikeres lehetsz!

9.
Himer Csilla

Himer Csilla

Pénzpedagógus www.eznemjatek.com

Már több mint három éve segít a eznemjatek.com oldalával azoknak a szülőknek, akik fontosnak tartják, hogy gyermekeik a pénzügyek terén is alaposan felkészülten lépjenek ki a nagybetűs életbe, eközben azonban megmaradjon a gyerekkor varázsa, a játék élvezete is.

Számos helyen publikál. Tart játszóházakat, ahol olyan játékokat játszanak, mely a gyerekek pénzügyi készségeit fejleszti, pénzügyi intelligenciáját erősíti. E-bookjaiban a szülők a játékos pénzügyi neveléshez kaptak tippeket. Szerkeszti az ország első pénzügyi nevelési online magazinját, tavaly decemberben megjelent az első pénzügyi nevelést segítő mesekönyvsorozata.


Termék ára 3 400 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Pénzmesék

E-book

Csilla a Lélekpillangó tudáscsomagjába egy olyan, egyedülálló szülői kézikönyvet írt kifejezetten a Lélekpillangó vásárlóknak, amelyhez hasonló eddig még sosem jelent meg a magyar könyvpiacon. A 171 oldalas e-bookban egy komplett otthoni pénzügyi nevelési program található. Egy minden életkor sajátosságait figyelembe vevő rendszer, melynek segítségével játékokkal és kihívást jelentő feladatokkal ismertetheti meg minden szülő gyermekével a pénz világát és a helyes pénzügyi gondolkodást.

A könyv szemlélete azért is egyedülálló, mert nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a szülő az ismereteket szórakoztatva adhassa át a gyermekének, így minőségi időt tölthet el egymással apuka, anyuka és gyermekeik. Ettől válik élménnyé a pénzügyi nevelés a család minden tagja számára.

10.
Mátrai Vanda

Mátrai Vanda

Író, előadó, life coach www.matrainovellak.hu

Bejártam az utat: onnan, hogy baráti társaságban is alig mertem megszólalni, ha rám irányult a figyelem, eljutottam odáig, hogy ma már tréningeket  és előadásokat tartok az álmok megvalósításának mikéntjéről. 2006-ban megszülettek első novelláim, és 2010 őszén megjelent az Álomkatalógus című könyvem, mely másfél év lelki munkájának eredménye. Ez a különös történet mutatja meg azt a küzdelmet, amit azért folytatunk, hogy megszerezzük az irányítást az életünk felett, hogy ne a régi, gyerekkorban belénk ivódott beidegződések, félelmek és szokások irányítsanak, hanem szabadon tudjuk meghozni döntéseinket. Önfejlesztő tréningjeim során a könyv üzenetét követve a belső szabadság eléréséért dolgozunk.


Termék ára 2 700 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Használd fel a félelmeidet arra, amiért azok működnek!

Hanganyag

Van-e a félelmeid létezésének célja? Igen, ez a kérdés! Gondolj bele! Lehetséges volna, hogy van bennünk valami, aminek nincs értelme? Sokkal inkább elképzelhető, hogy minden szolgál valamire! Ha netán volna értelme a félelem létezésének, akkor azt megértve, felhasználhatnánk céljaink megvalósításához?

Egy kis gondolatutazásra hívlak ebben a hanganyagban, ahol olyan felfedezést teszünk, ami pozitívan fogja megváltoztatni hozzáállásodat és esélyeidet a félelmeiddel szemben. Rá fogsz jönni, hogyan használhatod fel őket, és hogyan tűnnek el ezáltal az életedből.

11.
Kreutz Zsolt

Kreutz Zsolt

Értékesítési tréner www.profiertekesites.hu

Eleinte azt hittem, hogy az optimizmus arról szól, hogy bármi történik velem, én jókedvűen állok hozzá, és a folyamatos mosolygás a kísérője.Persze ez túl azon, hogy természetellenes volt, másokat is idegesítettem vele. Hosszú út vezetett el odáig, amikor már okosan tudtam élni a "rám bízott" felelősséggel, és a környezetem nagyobbik része ezt jól vette. A többiek pedig lecserélődtek. Hiszen a régi panaszkodó negatív emberek már nem tudtak velem mit kezdeni.Ma már tudom, hogyan kell megtalálni a helyes középutat. Mit kell megváltoztatni, és mi az, amit el kell fogadni. És sokszor van hozzá bölcsességem is, hogy el tudjam dönteni, melyikkel állok szemben.


Termék ára 1 700 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Az optimizmus valódi természete

Videó

Ugye te is láttál már olyan embert, aki az egyik pillanatban még optimista volt, lelkes és mindent elvitt a vállán, a másik pillanatban pedig letört, akár az "éjjeliedény hallószerve". Vajon az ilyen optimizmusra lehet-e építeni egy párkapcsolatot? Lehet-e erre az optimizmusra egy vállalkozást tenni, vagy akár egy MLM hálózat működtetését egy ilyen ciklikusan optimista embertől várni? Mi az optimizmus valódi természete? Ez a videó egy konferencián készül, melyen nem Zsolt mondja meg a nagy tényeket! Épp ellnekezőleg! A közös gondolkodás visz el az optimizmus valódi természetének megismeréséhez! A hallgatót / nézőt elgondolkodtató felvételt érdemes lehet többször is megnézni, mert új nézőpontokat adhat.

12.
Müller Zoltán

Müller Zoltán

Rendszer-szakértő www.lifedirector.hu

Közgazdász végzettségű fiatalember, aki pár éve saját életvitelének átalakításával foglalkozott és szembesült a fogadalmak elsikkadásának problémájával. Ennek kapcsán dolgozta ki a LifeDirector rendszert és szemléletet, amely segít kialakítani és tartóssá tenni helyes szokásokat az élet minden területén. Főállásban egy 300 főt foglalkoztató cégcsoport vezérigazgatója, filozófiája hogy az üzleti életben a fennmaradást a folyamatos fejlődés és a dinamikus változás tudja biztosítani. 


Termék ára 6 000 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Irányítsd Te az életed!

E-book

Gyakran vesszük észre magunkat azon, hogy könyvek elolvasása, előadások, hanganyagok meghallgatása után mégsem tudjuk a mindennapokba beépíteni a megszerzett tudást. Az információ megszerzése és az elhatározás nagyon fontos elemei a változásnak és a sikernek, de tényleges eredmény csak akkor várható, ha a hasznos tippeket képesek vagyunk alkalmazni is a gyakorlatban.

A LifeDirector módszer és szemlélet abban segít, hogy elhatározásainkat tényleg megvalósítsuk, szokássá változtassuk, ezzel életünk irányítását tudjuk kezünkbe venni! Többet ésszel, mint akaraterővel!

13.
Szathmáry L. Miklós

Szathmáry L. Miklós

Író, Quantum Balance szakértő kvantumszemlelet.hu

A mély önismeret egyik legszuggesszívebb szószólója, aki példával is elöl jár. A Bizonytalanság biztonsága c. könyv szerzője, és a „Kvantum – Tükör” önismereti és intuíciófejlesztő rendszer megalkotója. A világ legkülönbözőbb helyein tanult és dolgozott, például Wales, Egyiptom, Andalúzia, vagy Törökország. Végzettségét tekintve történelemtanár, és biztonság és védelempolitikai szakértő, melyen belül békekutatásra szakosodott. Hatással volt rá a szufi misztika, a kvantumfizika és a Quantum Balance Módszer (QBM) ami a test, elme és a tudat kiegyensúlyozásán alapuló harmonizáló eljárás.


Termék ára 3 000 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Tudatos teremtés 7 szakasza (Kvantumjóga)

E-book

Az egyedülálló Kvantum jóga ötvözi a jóga jótékony hatásait (relaxáció, elcsendesedés, fókuszáltság, kitartás) a kvantumszemlélet gyakorlati oldalával (kvantumgyógyítás, tudatos teremtés és vonzás törvényének alkalmazása). Megtanít az öngyógyítás alapvető elveire. A hét szakasz egy univerzális ciklikusságot követ, melyre ha ráérez az olvasó, akkor képes lesz együtt mozogni s és befolyásolni élete folyójának áramlásait. Az általunk kidolgozott 21 napos program a mindennapokban is kipróbálható, és felhasználható!

14.
Horváth Norbert

Horváth Norbert

Író, coach Háen Blogja

Becenevén, ahogy sokan ismeik Háen. Coach. A párkapcsolaton belül az úgynevezett "ikerláng" kapcsolatok szakértője. Író, újságíró. Néha fakanalat ragad és akkor a hozzá látogatók megtudják, mit is csinálhat egy coach a konyhában? Elképesztő dolgokat főz ki - fordulj hozzá bizalommal, ha tényleg az igazit keresed! 


Termék ára 2 500 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Tükörszerelem

E-könyv

Az Ikerláng-effektus kiskátéja, iránymutató személyes élményrengeteg és segítségnyújtó párkapcsolati könyv. Vajon létezik tökéletes párkapcsolat? Mi történik akkor, amikor a Nő és a Férfi egyformák? Ha a két lélek teljes tükre egymásnak, megajándékozva ezzel egymást a tökéletes szembesítéssel és ön­azonossággal? Hogyan kezeld a konfliktusokat? Hol a határa az önismeretnek? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket jár körbe, Háen Tükörszerelem című kötete.

15.
Szikszay Csaba

Szikszay Csaba

Master coach www.tudatosan.hu

Számos cég és magánember mester coach-a. A www.tudatosan.hu című blogján osztja meg tudását. 2011-ben jelent meg első könyve, Ugródeszka címmel. Az első kiadás hihetetlen sikerrel, 2 hónap alatt elfogyott. Többszörös magyar és európai karate bajnok, 72-szer állhatott dobogóra, néha olyan helyzetekből, mely sokak számára megmagyarázhatatlan volt. A szerencsével és tehetségével hozták párhuzamba sikereit, de benne már akkor is tudatosult, hogy szerencse és tehetség nincs. Minden, amit elérsz, csak rajtad múlik!


Termék ára 3 700 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Győzelmi napló

E-book

Sokat tűnődtem azon, mit jelent számomra a győzelem. Van-e értelme győzni? Vajon a győzelem gonosz dolog, vagy egy jóságos tündér? Arra kellett rájönnöm, hogy korábban ezért tűnt gonosznak, mert nem voltam részese. Azt láttam, hogy nekem nincs és másnak van. Irigy voltam, mert nekem nem járt belőle. Felháborodtam még azon is, amikor valaki a győzelemre utalt. Foggal, körömmel ragaszkodtam valamihez, ami nem a többiekről szólt, hanem rólam. Az én vereséghez kötődő érzéseimhez. Rá kellett jönnöm, hogy ezen csak én változtathatok. A győzelmi naplóban megláthatod, miképpen győzhetsz úgy, hogy ezzel nem ártasz senkinek, még magadnak sem.

16.
Szőke Róbert

Szőke Róbert

Bizalomépítési specialista www.szokerobert.hu

Öt éve szabadúszóként különleges, egyedi kommunikációs tréningekkel, és értékesítési csapatok összeállításával, képzésével foglalkozik. Módszerének különlegessége, hogy a lovakkal és kutyákkal elhíresült "SUTTOGÓ" módszert alkalmazza embereken, így tréning résztvevői megtanulják, HOGYAN HASSANAK AZ ÜGYFELEK TUDATALATTIJÁRA.Tapasztalt direktmarketinges. több Network marketing cég használja oktató CD-jeit a mai napig. Kizárólag saját maga által a gyakorlatban letesztelt, működő technikákat tanít. 2004-ben Miniszteri Kitüntetést kapott.


Termék ára 4 800 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Mágikus kérdések

Hanganyag

Az emberek irányításának legjobb verbális eszközei a kérdések. Miért kell újra tanulni beszélni, ha profin akarunk kérdezni? Hogyan kell pozitív benyomást kelteni kérdésekkel? Mitől lesz valaki kiváló társalkodó? Hogyan érjük el az IGEN választ a leggyorsabban? Hogyan irányíthatunk akár egy rendőrségi kihallgatást is a kérdezett szerepköréből? Hogyan használd a kérdőjel kommunikációt céljaid eléréséhez? Szőke Róbert szórakoztató gyakorlati példákon keresztül mutatja be melyek azok a verbális szamuráj kardok, amelyek nem hiányozhatnak egy sikeres ember fegyvertárából sem. Érdekelnek a válaszok? Akkor ez Neked szól!

17.
Szabó Péter

Szabó Péter

Tréner www.sikerterkep.hu

Szabó Péter motivációs előadó, tréner. Az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője, a Sikertérkép tréningsorozat megalkotója, és Brian Tracy hanganyagainak kizárólagos magyarországi kiadója. Dolgozott árokásóként, pincérként, majd kemény, kitartó munkával eljutott egy sokak által irigyelt pozícióba: több mint 1500 ember munkáját irányította. Akkor jött rá, hogy teljesen más az, amire legbelül vágyik, ezért elkezdett azzal foglalkozni, ami az igazi boldogságot jelenti számára: saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva segíti az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (Ausztráliában, Kanadában, Szerbiában, Romániában, és Szlovákiában is). Emellett rengeteg időt tölt gyönyörű feleségével és két csodálatos gyermekével. Kedvenc témája az Önbecsülés. Sokszor hallhatjuk tőle azt a kérdést, hogy Mit mondasz magadnak, amikor a tükörbe nézel? Véleménye szerint azokban a pillanatokban eldől, hogy mennyire leszel sikeres és boldog az életben.


Termék ára 3 500 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Élj szenvedéllyel!

Videó-tananyag és részletes munkafüzet

Óriási különbség van aközött, hogy az ember igazán él vagy csak az évek telnek. Ha csak az évek telnek, akkor ez időről időre egyre nyomasztóbbá válik, és ez lehet a boldogtalanság egyik forrása. Ha azonban megtalálja a szenvedélyét, akkor minden áldott nap energiával telten ébred, és valóban élvezi az életét. Ennek az előadásnak a szenvedéllyel teli élethez vezető két legfontosabb lépés a témája: hogyan találjuk meg a szenvedélyünk, és hogyan legyünk elég bátrak aszerint élni. A videó megtekintése után válaszold meg a munkafüzetben szereplő kérdéseket, melyek segítenek beazonosítani, melyik az a terület, ahol a szenvedélyedet megtalálhatod!

18.
Pongor-Juhász Attila

Pongor-Juhász Attila

Üzleti motivációs előadó pja.hu/lelekpillango

Pongor- Juhász Attila vagyok, üzleti motivációs előadó, értékesítési tréner és vezetői coach, a Milliomos Észjárás Rendszer megalkotója és a Pongor Publishing Üzleti Bestseller Könyvkiadó alapító-ügyvezetője.

A küldetésem: "2014. december 31-ig 100.000 magyar emberhez eljuttatni és megtanítani számukra a gazdaggá válás tudományát és a milliomos észjárást Magyarország határain belül és kívül."


Termék ára 8 000 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Hogyan győzd le a meggazdagodásod útjában álló szokásaidat?

Videó sorozat

Megmutatom neked ezzel a 4 részes videó tréning sorozattal, hogy mi a meggazdagodásod legfőbb akadálya, régi szokásaid hogyan akadályozzák meg az új áloméleted elérését!

1. Mit tegyél, hogy ne csak a rémálmaid váljanak valóra?

2. Az 5 majom kísérlet, avagy, hogyan alakulnak ki a paradigmáid?

3. Miért csak az emberek 3%-a valósítja meg céljait? Mivel vettem rá magam, hogy lefussam a Budapest maratont?

4. Itt az idő a változásra, és én kezedbe adom hozzá neked a kulcsot!

Segítek Neked, hogy a 2014-es esztendő a sikereidet gátló szokásaid felülírásának éve legyen!

19.
Bagdi Bella

Bagdi Bella

Személyiségfejlesztő előadó www.bagdibella.hu

Bagdi Bella olyan személyiségfejlesztő tréner, aki dalaival tanít. Azokat a tanításokat zenésíti meg, amelyek az ő életére is nagy hatással vannak, és amelyeket megzenésített pozitív megerősítések formájában ad tovább az embereknek. Folyamatosan telt ház előtt koncertezik, dalai egyre több emberre vannak gyógyító, erőt adó, nyugtató és feltöltő hatással. 2010-ben megjelent a Kívánság-kontroll c. könyve, 2011-ben létrehozta a Mental Focus pozitív megerősítések szoftverét, ami több, mint 2000 megerősítést tartalmaz. Számos zenei és meditációs cd-je jelent már meg, amiből a legutolsó, az Egy jó szó, három héten belül aranylemez lett.


Termék ára 0 HUF

Lélekpillangó csomag része!

A hit teremtő ereje meggyógyít

Hanganyag

Itt az ideje túllépni a mérgező gondolatokon annak érdekében, hogy egészég és élet költözzön az elmédbe. Eljött az ideje annak, hogy gyógyulás keljen életre az elmédben. Helyet kell készítened a gyógyulás számára a saját gondolkodásodban. Lehet, hogy különféle rossz szokások rabjai voltál eddig, de most fölszabadulhatsz alóluk. Számíts a gyógyulásra! Bízz a legjobban! Várj az elégnél is többet!

Bagdi Bella A hit teremtő ereje meggyógyít CD-je ebben szeretne támogatni Téged.

A hanganyagot - bár a csomag része és értékes - Bella ajándékba adja.

20.
Szilágyi Imre

Szilágyi Imre

Mester fokozatú közgazdász (M.Sc.Eco) www.lifesuccess.hu

Közgazdász mesterdiplomát szerzett a Corvinus egyetemen, Harvardi esettanulmányokon nőtt fel és a legjobb tanárok és vállalatvezetők mellett csiszolta tudását. Dolgozott Amerikában, Párizsban, nemzetközi szervezetnél, multinacionális cégeknél, hazai kis- és nagyvállalatoknál is, pár milliós mikrovállalkozásoktól a tízmilliáros cégekig. Elsődleges célja, hogy értéket teremtsen. Saját vállalatai irányítása mellett befektetéseket kezel, és pénzügyi szakértő. A Lélekpillangó Életműdíj egyik alapítója. Hobbija a ZENE.


Termék ára 8 000 HUF

Lélekpillangó csomag része!

Vagyonépítés - A Pénz Titkai!

E-book (PDF)

Vajon mi irányítja a pénz áramlását az életedben? Mi az a MÁGNES, ami bizonyos emberek esetében vagyonokat vonz hozzájuk, másokat távol tart a pénztől? Ez az e-book egy forradalmi megközelítés, spirituális közgazdaságtan, avagy a PÉNZ mágikus energiájának tudományos tana. A gyakorlatban legjobban működő út a sok pénzhez és a tartós anyagi jóléthez! Vedd kezedbe a pénzügyeid irányítását, és ez rendbe fogja hozni egészséged, párkapcsolatod, emberi kapcsolataidat is! Ebben a könyvben benne van minden amit a pénzről tudnod kell. Kötelező olvasmány!

Ajándék


Minél többen adakoznak a Lélekpillangó tudáscsomag vásárlásával a jótékonysági alapba, annál több ajándékkal tudjuk növelni a csomag tartalmát!

20 + 1
Záborszky Mátyás

Záborszky Mátyás

Cégvezető holisticport.com

16 évesen döntötte el, hogy üzleti pályára lép. Az azt követő valamivel több mint 16 évben sok különböző területen kamatoztatta elszántságát s rátermettségét. Világszerte gyűjti ötleteit, ő az a trénerek közül, akinek sikerült nemzetközi szinten is működő üzleteket felépítenie. Tőle lesheted el a sikeres vállalkozás titkait, a pénzügyi függetlenség elérésének útját. Leginkább saját ötleteit szereti megvalósítani, ugyanakkor mások ötleteinek koopreációban való megvalósításában is szívesen vesz részt.


Exkluzív termék

Pillangó csomagban most ajándék

Pénzügyi Függetlenség Füzet

Fizikailag nyomtatott kis könyv

Mindenki gazdagságra vágyik. Önismeretre viszont annál kevesebben. Viszont az utóbbiak tudják csak, hogy a pénzügyi függetlenséghez vezető út első lépcsője ebben rejlik. Ha megismerted önmagad, tudod majd, hogyan indulj el a pénzügyi függetlenség útján. Ha rendszeresen használod a PFF-et, akkor anyagi jóléted tudod megalapozni vele. Ez az ajándék csak az ELŐRE FIZETŐKNEK jár!

20 + 2
Lélekpillangó

Lélekpillangó

Exkluzív kiadvány 2017 www.lelekpillango.hu

A Lélekpillangó mozgalom célja a Boldogság terjesztése a világban. Ahogy a pillangó egyetlen szárnycsapással képes változást elérni, a Lélekpillangóhoz csatlakozott több mint 100.000 facebook rajongó és több tízezer elégedett vásárló is képes vidámabb, boldogabb és értékesebb életet élni, és a környezetében ezt a gondolatot elültetni hogy sok-sok emben életében jelenlen meg a mosoly és minél több örömteli pillanat!


Exkluzív termék

Pillangó csomagban most ajándék

Kristály kártyák

A Lélekpillangó szárnyának hét színe - 7 nemeskő, mely minden életterületedre hatással van. Nem lehet egyszerre megvenned őket, keresni kell azt, amelyik a tiéd. Ami megérint. A Lélekpillangó könyvben a kövek használatáról olvashatsz, az osztókártyák közt pedig hét kristály-kártyát találsz, melyek eligazítanak ebben a szép, titokzatos világban!Ha az egészben nem hiszel, akkor is lehet egy sorozat különleges köved a Lélekpillangó társasjátékban bábuk helyett.


Lélekpillangó titka

Vásárlói vélemények

"Mert egyedülálló, érdekes és hasznos. És egy hatalmas kezdeményezés, jó ügyért."

"Nagyon örültem, hogy végre egy csomagban megvásárolhatóak voltak ezek az anyagok, és nagyon sok hasznos, érdekes, jól használható információ van benne, és pont azok a témák, amik nagyon érdekelnek."

"Pozitív az összbenyomásom, ill. jó érték-ár arányban volt a csomag."

Postázási adatok

(Azt a címet kell megadni, ahová a futár a csomagot szállíthatja!)

  • Csak számot adj meg, kötőjel és egyéb jelek nélkül pl.: 06301234567


  • Az arannyal számozott exkluzív példány elfogyogyott.Ha a Lélekpillangó csomag kapcsán további kérdésed lenne, kérjük, nézd meg a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt!


Tovább az ellenőrzéshez